Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Περισσότερο "παίζει" να μείνει ο Κόντε, παρά να φύγει


Είναι πολύ πιθανόν να βλέπουν οι φίλοι του ΠΑΣ τον Πέδρο Κόντε κυανόλευκο και τη νέα σεζόν


Στα μεταγραφικά, ο δανεισμός του Μυστακίδη που είναι σέντερ φορ, προκάλεσε φήμες και συνειρμούς, αν έχει σχέση με την αποχώρηση του Κόντε, αλλά επί του παρόντος δεν φαίνεται κάτι στους ορίζοντες για τον Ισπανό άσσο και ούτε δείχνει κάτι ότι μπορεί να πάει στον Παναθηναϊκό, καθώς υπήρξε ενδιαφέρον από τους πράσινους.


Στην παρούσα φάση, οι περισσότερες πιθανότητες είναι να μείνει στον ΠΑΣ, παρά να αποχωρήσει. Οι πράσινοι ενόχλησαν τον ΠΑΣ για τον Κόντε, αλλά η οικονομική του πρόταση δεν συγκίνησε κανέναν.

Και αν μείνει ο Ισπανός, σε συνδυασμό με την παρουσία των Μυστακίδη, Κριζμάν, Λεό, Λουκίνα, ο ΠΑΣ θα είναι πανίσχυρος μπροστά και θα έχει παίκτες κανόνια για τα αντίπαλα δίχτυα. Γιατί υπάρχουν και καλά χαφ που μπορούν να βγάζουν μπαλιές και να τροφοδοτούν την επίθεση. Το ρόστερ της ομάδας γέμισε με νέους παίκτες, σε σημεία που υστερούσε την περσινή σεζόν.

Μετά και την έλευση του Μυστακίδη τα μεταγραφικά δεδομένα του ΠΑΣ είναι: Αποκτήθηκαν οι Παμλίδης, Σιόντης, Ξύδας, Λεό, Κακούμπα, Κάστρο, Κούζικ, Μιχαήλ, Μυστακίδης, Λουκίνας, Κριζμάν και αποχώρησαν οι Μπετρά, Γιαννίκογλου, Καρανίκας, Μπέριος, Γαρουφαλιάς, Χαλκιαδάκης. 

Επίσης ανανέωσαν τα συμβόλαια οι Περιστερίδης, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Νικολιάς και έγιναν επαγγελματίες από την ομάδα νέων οι Γώγος, Λιάσος, Παπαϊωάννου, Παπαδόπουλος.