Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

Χωρίς φόβο θα κοιτάξει στα μάτια την ΑΕΚ ο "Άγιαξ"


Στιγμιότυπο από τη σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα


Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στην ΑΕΚ. Αύριο (Παρασκευή) το πρωί θα γίνει πάλι προπόνηση και στη συνέχεια η αποστολή που θα ανακοινώσει ο Πετράκης, θα αναχωρήσει οδικώς για την Αθήνα με το λεωφορείο της ομάδας.
Η επιστροφή θα γίνει αεροπορικώς το μεσημέρι της Κυριακής.

Απόντες είναι μόνο οι τραυματίες Παμλίδης και Περιστερίδης. Ο τελευταίος βρέθηκε και στην προπόνηση, μετά την πετυχημένη επέμβαση και δέχθηκε τις ευχές από τους συμπαίκτες του, γρήγορα να γυρίσει στα γήπεδα.

Συντηρητικό πρόγραμμα έκαναν σήμερα το απόγευμα οι Κριζμάν, Νικολιάς, χωρίς να έχουν ουσιαστικό πρόβλημα και θα είναι κανονικά στην αποστολή.

Το απόγευμα ο Πετράκης δοκίμασε διάφορα σχήματα, όπως μετέφερε και παίκτες σε διάφορες θέσεις. Περισσότερα δεν χρειάζεται να πούμε επ’ αυτού, ούτε και ποιοι παίκτες δοκιμάστηκαν σήμερα με τη βασική ομάδα.

Ο ΠΑΣ θα πάει στο ΟΑΚΑ με ψηλά το κεφάλι για να κοιτάξει στα μάτια την ΑΕΚ, διεκδικώντας θετικό αποτέλεσμα. Εκμεταλλευόμενος και την κούραση της «Ένωσης» από το χθεσινό παιχνίδι με τη Βίντι. 


ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ

Έλαβε τέλος η σημερινή προπόνηση της ομάδας με ετοιμασίες για το μεθαυριανό παιχνίδι με την Α.Ε.Κ. στην Αθήνα.
Για σήμερα το πρόγραμμα είχε, ασκήσεις ενδυνάμωσης και ταχύτητας για αρχή και στη συνέχεια στο διπλό ασκήσεις τακτικής με βάση το πλάνο του προπονητή για τον αγώνα της Α.Ε.Κ.
Εντατική και η προπόνηση των τερματοφυλάκων της ομάδας με τον προπονητή τερματοφυλάκων κ.Πλαβούκο να ετοιμάζει εξειδικευμένες ασκήσεις για τον αγώνα.

Επόμενη προπόνηση για την ομάδα μας αύριο το πρωί στις 11 πριν την αναχώρηση για Αθήνα.