Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Άγχος θα έχει η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και όχι ο ΠΑΣ Γιάννινα


Τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα για το παιχνίδι με την ΑΕΚ


Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα η αποστολή του ΠΑΣ με 19 παίκτες που επέλεξε ο Γιάννης Πετράκης για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ που θα γίνει Σάββατο βράδυ και ώρα 21.30 στο ΟΑΚΑ σε απευθείας μετάδοση από το κανάλι NOVAsports 2.


Ο Κρητικός τεχνικός στις τελευταίες προπονήσεις κατέστρωσε τα πλάνα του και αναμένεται στο ΟΑΚΑ να παρατάξει το ιδανικότερο σχήμα που θα διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα. Κυρίως θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την κούραση της ΑΕΚ από το ματς της Τετάρτης στη Βουδαπέστη, αλλά κυρίως το ότι θα έχει το μυαλό της και στο επαναληπτικό παιχνίδι, που θα κριθεί η είσοδός της στους «χρυσοφόρους» ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σίγουρα στην αυριανή αναμέτρηση το άγχος είναι με την ΑΕΚ και όχι με τον ΠΑΣ. Η ΑΕΚ θα παίξει μπροστά στο κοινό της και θα πρέπει να κάνει παιχνίδι ως φαβορί που είναι για τη νίκη, αλλά παράλληλα θα πρέπει να διατηρήσει δυνάμεις και για το δεύτερο ματς με τη Βίντι.

Ο ΠΑΣ ότι πάρει από αυτό το παιχνίδι θα είναι πολύτιμο. Και αν δεν πάρει, κανείς δεν θα του  καταλογίσει ευθύνες. Συνεπώς οι παίκτες του Πετράκη θα παίξουν ελεύθερα, χωρίς βαρίδια στα πόδια τους, με σεβασμό απέναντι στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ αλλά χωρίς φόβο. Τουναντίον ο «Άγιαξ» θα ποντάρει πρωτίστως στις δικές του δυνάμεις, για να πατήσει γερά στο χορτάρι του ΟΑΚΑ, να ακολουθήσει τις οδηγίες της τεχνικής ηγεσίας, να παίξει πειθαρχημένα κλείνοντας χώρους και μαρκάροντας σωστά τους αντίπαλους παίκτες για να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Άλλωστε στο ποδόσφαιρο κανείς δεν είναι ανίκητος και ο ΠΑΣ έδειξε ότι έχει τη δύναμη και το μέταλλο για να αντέξει στην οποιαδήποτε πίεση.

Στην αποστολή είναι οι εξής ποδοσφαιριστές: Βελλίδης, Μιχαήλ Νεοφ (τερματοφύλακες), Τζημόπουλος, Λίλα, Μιχαήλ Αλέξης, Κακούμπα, Τσικάρσκι, Αποστολόπουλος, Γιάκος, Μπουκουβάλας, Κάστρο, Κριζμάν, Κούζικ, Νικολιάς, Ξύδας, Σιόντης, Σκόνδρας, Κόντε, Μυστακίδης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Παμλίδης, Περιστερίδης και οι Βιδάλ, Λουκίνας, Λεό, Ντόλοβατς, όπως και οι νεαροί Λιάσος, Παπαϊωάννου, Παπαδόπουλος, Γώγος. Οι πέντε τελευταίοι θα παίξουν με την ομάδα νέων Κ20 σε φιλικό παιχνίδι με το Σούλι Παραμυθιάς στις 6 το απόγευμα στο EPIRUS SPORT.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Σέζος (Κιλκίς) με βοηθούς τους Σάββα (Σερρών), Δημόπουλο (Φλώρινας).