Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Ίλιτς: Στην Ξάνθη έζησα τις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας μου

Ο Μπράνα Ίλιτς τόνισε ότι στην Ξάνθη έζησε τις μεγαλύτερες στιγμές στην καριέρα του


Ο Μπράνα Ίλιτς αποθεώθηκε στην Ξάνθη την ώρα της αλλαγής και στο τέλος πανηγύρισε και αυτός με τους υπόλοιπους συμπαίκτες. Σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής: «Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι για μας που ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο. Όμως στο τέλος βρήκαμε τη δύναμη και τον τρόπο να κερδίσουμε. Περιμένουμε να βγει η απόφαση για τον Πανιώνιο.
Ελπίζω να βγούμε στην Ευρώπη. Είχαμε άγχος στο παιχνίδι. Αν δεν είχαμε άγχος θα παίζαμε καλύτερα. Είναι λογικό να είχαμε άγχος γιατί ξέραμε τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι για την ομάδα μας».

Για την παρουσία του κόσμου ανέφερε: «Αυτό που έζησα είναι η μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα μου. Ήταν σαν να παίζαμε στα Γιάννινα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο που ήρθε στην Ξάνθη. Χαρίζω τη νίκη σε ένα παιδί που είναι στο νοσοκομείο στην Αθήνα και γρήγορα να γυρίσει κοντά στην ομάδα».


Καταλήγοντας ο Μπράνα Ίλιτς τόνισε: « Η Ξάνθη έπαιξε καλά. Μας δυσκόλεψε να πάρουμε τη νίκη. Τώρα περιμένουμε την απόφαση και εκεί είναι το άγχος μας. Νομίζω ότι δικαιούμαστε να παίξουμε στην Ευρώπη».