Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Κανονιές στην Τρίπολη, επτά παίκτες ελεύθερους άφησε ο Αστέρας

Μεταξύ των παικτών που αποχωρούν από τον Αστέρα Τρίπολης είναι και ο Καλιφά Σανκαρέ


Το μεγάλο κανόνι έσκασε σήμερα στην Τρίπολη καθώς ο Αστέρας ανακοίνωσε την αποχώρηση 7 παικτών, αφού δεν θα ανανεωθούν τα συμβόλαιά τους, που ήταν οι περισσότεροι και βασικά στελέχη της ομάδας όπως οι Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Γκόϊαν, Λούι Μπράϊαν, Μπαντής και με λιγότερες ο Τορμένα και ο Κιτόκο.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης

Αυτές τις μέρες πραγματοποιήθηκαν συνεχόμενες συναντήσεις του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Δημήτρη Μποροβήλου με ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν στις 30 Ιουνίου 2016.
Η διοίκηση ευχαρίστησε θερμά τους Γιώργο Μπαντή, Dorin Goian, Khalifa Sankare, Γιώργο Ζησόπουλο, Braian Lluy, Ritchie Kitoko και Ederson Tormena για όσα σημαντικά προσέφεραν στην ομάδα τα χρόνια που αγωνίστηκαν με τη φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ και αποφασίστηκε η μη ανανέωση της συνεργασίας. 

Όλοι οι άνθρωποι της ευρύτερης οικογένειας του ΑΣΤΕΡΑ αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν μέσα από την καρδιά τους όλα αυτά τα παιδιά, τα οποία συνέδεσαν την παρουσία τους στην ομάδα με χρυσές σελίδες της ιστορίας της. Αντίο φίλοι και καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνετε".