Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Η έφεση του Πανιώνιου, τα "διαβολικά" σενάρια και η επόμενη μέρα στον ΠΑΣ

Αναλυτικό ρεπορτάζ για την επόμενη μέρα στον ΠΑΣ Γιάννινα


Τριήμερο ρεπό έδωσε στους παίκτες του ΠΑΣ ο Γιάννης Πετράκης για να ξεκουραστούν καθώς υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία ότι δεν θα αδειοδοτηθεί ο Πανιώνιος και οι παίκτες μετά το βαρύ φορτίο του πρωταθλήματος χρειάζονται ανάσες ξεκούρασης για τα πλέι οφ.
Από την Πέμπτη θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις. Μάλιστα είναι στα σκαριά φιλικό παιχνίδι με ομάδα από τα Σκόπια που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο στα Γιάννινα. Θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι στο εθνικό στάδιο.

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΕΦΕΣΗ

Η έφεση του Πανιωνίου θα συζητηθεί μεθαύριο Τετάρτη ενώ είναι πολύ πιθανόν να εκδοθεί απόφαση και την ίδια μέρα. Αν δεν βγει αυθημερόν η απόφαση, τότε θα βγει οπωσδήποτε μέχρι την Τετάρτη αφού τη Μεγάλη Εβδομάδα θα γίνει η κλήρωση των αγώνων πλέι οφ. Πολύ σύντομα αναμένεται να εκδικαστεί και η έφεση της ΑΕΚ για την αφαίρεση των 3 βαθμών για τα επεισόδια στο ματς με τον Ατρόμητο. Ενόψει των πλέι οφ που θα ξεκινήσουν στις 4 Μαίου όλες αυτές οι εκκρεμότητες πρέπει να κλείσουν.

ΤΑ ΔΙΑΒΟΛΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ

Μόνο σε δύο περιπτώσεις ο ΠΑΣ δεν θα παίξει στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Πρώτον αν αδειοδοτηθεί ο Πανιώνιος και δεύτερον ο ΠΑΣ να καταλάβει την τελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας των πλέι οφ και ο Ατρόμητος να κατακτήσει το κύπελλο Ελλάδος.

ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ


Για την κατάκτηση της 6ης θέσης που τον φέρνει κοντά στην Ευρώπη τα συγχαρητήριά στους εξέφρασαν ο Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας, ο βουλευτής Νίκος Στέφος και η δημοτική παράταξη «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» του Νίκου Γκόντα.