Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Οι πιθανές ημερομηνίες των αγώνων στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ

Στον πρώτο 15νθήμερο του Ιουλίου ο ΠΑΣ θα δώσει το πρώτο ματς στο κύπελλο ΟΥΕΦΑΣτον ΠΑΣ θα περιμένουν την απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής αδειοδοτήσεων που θα βγει μέχρι την Παρασκευή, καθώς την Τετάρτη θα εκδικαστούν οι εφέσεις. Από τη στιγμή που δεν γίνονται δεκτά νεώτερα στοιχεία, είναι βέβαιο ότι θα απορριφθεί η έφεση του Πανιωνίου που κατέλαβε την 5η θέση. Καθώς αρνητική ήταν και η εισήγηση του Γιώργου Δημητρίου.
Ομάδα που δεν παίρνει αδειοδότηση δεν παίζει στα πλέι οφ. Έτσι αν δεν αδειοδοτηθεί ο Πανιώνιος, που είναι και το πιο πιθανό, αφού ο φάκελός του είχε ατέλειες πλέι οφ θα παίξει ο ΠΑΣ. Και τελευταίος στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ να βγει, θα παίξει στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Αν λάβουμε υπόψη τους αγώνες που έδωσε το 2013 η Ξάνθη αντί του ΠΑΣ και στα μετέπειτα χρόνια των υπόλοιπων ομάδων οι πιθανές ημερομηνίες να παίξει ο ΠΑΣ το πρώτο ματς στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ είναι 15-18 Ιουλίου και το επαναληπτικό ματς 25-28 Ιουλίου. Αν προκριθεί στην επόμενη φάση θα παίξει στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου.


Τα πλέι οφ θα ξεκινήσουν στις 4 Μαίου και θα ολοκληρωθούν αρχές Ιουνίου.