Σάββατο 23 Απριλίου 2016

ΕΠΣΗΠ: Στηρίζουμε τον ΠΑΣ σε κάθε δίκαιο αγώνα

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗΠ για το θέμα του ΠΑΣ Γιάννινα


Θέση για το θέμα του ΠΑΣ Γιάννινα πήρε και η ΕΠΣΗΠ που σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι θα σταθεί στο πλευρό της τοπικής ομάδας, την οποία και συγχαίρει για την καλή πορεία που είχε φέτος.


Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗΠ

Μέσα σε κλίμα δυσαρέσκειας, αγανάκτησης, προβληματισμού και καχυποψίας για την απόφαση του Δευτεροβάθμιου Οργάνου Αδειοδοτήσεων, συνεδρίασε εκτάκτως την Πέμπτη 21 Απρίλη το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. ΗΠΕΙΡΟΥ. Υπήρχε αντιπαράθεση και εκφράστηκαν διάφορες θέσεις για τις περαιτέρω ενέργειες που πρέπει να αναλάβει η Ένωση ενάντια σ' αυτή την απόφαση που στερεί από τον ΠΑΣ Γιάννινα το δικαίωμα συμμετοχής σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.
Τελικώς, με προτροπή του Προέδρου η οποία έγινε δεκτή και από τα μέλη, αποφασίστηκε ομόφωνα ότι η Ένωση θα συνεχίσει να παρέχει κάθε στήριξη στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 σε κάθε δίκαιο αγώνα που θα διεξάγει για την αποκατάσταση τυχόν αδικίας που έγινε σε βάρος της. Επιφυλασσόμαστε για περαιτέρω ενέργειες μετά την αναμενόμενη παρέμβαση και απόφαση της UEFA.  
Σε κάθε περίπτωση ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. ΗΠΕΙΡΟΥ συγχαίρουν τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή κο Γιάννη Πετράκη και ολόκληρο το τεχνικό τιμ, καθώς και τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 κο Γιώργο Χριστοβασίλη, που με σκληρή και μεθοδική δουλειά, συνέβαλαν ο καθένας από το πόστο του, στην εξαιρετική φετινή παρουσία της ομάδος στο πρωτάθλημα της SUPERLEAGUE.  

Eύχονται επίσης καλή συνέχεια στην ομάδα καθώς και νέες ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες  με τις οποίες θα γραφτούν λαμπρές σελίδες στην ιστορία του γιαννιώτικου ποδοσφαίρου.