Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Με άριστα η πρώτη αξιολόγηση που έγινε στον Σχινιά

Στιγμιότυπο από τα δοκιμαστικά τεστ για την κωπηλασία που έγιναν στον Σχινιά


Με πρωτιές και καλά πλασαρίσματα στις κατατάξεις συνοδεύτηκε η παρουσία των νεαρών αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων στον φετινό πρώτο Αγώνα Αξιολόγησης που διεξήγαγε η Ομοσπονδία Κωπηλασίας το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.


Πιο αναλυτικά, την πρώτη θέση στη Δίκωπο άνευ των Εφήβων κατέκτησε το δίδυμο Παντελής ΣωτηρακόπουλοςΑποστόλης Ντότης. Οι δύο αθλητές έτρεξαν και στη μικτή κατηγορία ανταγωνιζόμενοι πληρώματα της Εθνικής Ομάδας και κατέλαβαν την τέταρτη θέση.

Στο Σκιφ Εφήβων ο Άρης Γραμμενιάτης κατέκτησε την δεύτερη θέση ενώ ο Θανάσης Παλαιοπάνος κατετάγη τρίτος στο Σκιφ και πρώτος στη μικτή Δίκωπο Εφήβων. Καλές εμφανίσεις έκαναν ακόμη οι Κων/νος Παπαδιώτης, Άγγελος Μπερής και Γιώργος Γραμμενιάτης.

Στο Σκιφ Νεανίδων η Μαίρη Παύλου κατέλαβε μια δεύτερη και μια τρίτη θέση, στο Σκιφ Παίδων ο νεαρός Ανδριανός Οικονόμου πήρε την πρώτη και δεύτερη θέση και στο Σκιφ Κορασίδων η Αριάδνη Μήτση βρέθηκε στην τρίτη θέση.

Στον Αγώνα έτρεξαν με πληρώματα της Εθνικής Ομάδας και οι πρωταθλητές του Ν.Ο.Ι. Γιώργος Τζιάλλας και Γιάννης Τσίλης που έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς του Ρίο, καθώς και ο  Στέφανος Ντούσκος, ο οποίος επίσης είναι ήδη αθλητής της Εθνικής. Στο νέο προπονητικό κοινόβιο της ΕΚΟΦΝΣ κλήθηκε και συμμετέχει ο Θανάσης Παλαιοπάνος.

Από το Γραφείο Τύπου

του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων