Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Ο Μανιάς για το γκολ: Είναι κομπίνα που δουλεύουμε στις προπονήσεις

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Μανιά μετά το ματς με τον Πανθρακικό


Ο Μιχάλης Μανιάς που ήταν από τους πρωταγωνιστές του αγώνα δήλως εγια το παιχνίδι και τη νίκη της ομάδας του τα εξής: «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Οι προηγούμενες αγωνιστικές δεν αντικατοπτρίζουν τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα. Παρότι πριν δεν κάναμε καλά αποτελέσματα, ήρθαμε εδώ με στόχο τη νίκη, γιατί έπρεπε να το κάνουμε αυτό αφού είχαμε αρκετά παιχνίδια χωρίς νίκη.
Έπρεπε να κερδίσουμε για ψυχολογικούς και βαθμολογικούς λόγους. Φάγαμε το γκολ, ισοφαριστήκαμε, το παιχνίδι δεν μας πήγε καλά. Μπήκαμε στο β’ ημίχρονο να μη δεχτούμε γκολ. Φάγαμε ένα γκολ από πέναλτι που πιστεύω πως ήταν πέναλτι. Στη συνέχεια αντιδράσαμε, βάλαμε τρία γκολ, πήραμε τη νίκη και τους 3 βαθμούς. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για την ομάδα. Η νίκη είναι σημαντική γιατί δεν είμαστε ψηλά στη βαθμολογία, όσο θα περιμέναμε. Αυτό μας δίνει ώθηση για τη συνέχεια».

Για την κομπίνα που έγινε και σημειώθηκε το 3ο γκολ ο Μανιάς σημείωσε: «Είναι μια κομπίνα που την έχουμε δουλέψει στην προπόνηση. Ήταν σε πολύ καλό σημείο να γίνει το γκολ, όπως και έγινε. Εγώ κοιτάζω κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, χαίρομαι πολύ όταν κερδίζει η ομάδα μου και χαίρομαι ακόμα περισσότερο όταν σκοράρω εγώ και κερδίζει η ομάδα».