Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Γ. Πετράκης: Να πάμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στη συνέντευξη Τύπου στην Κομοτηνή


Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου στην Κομοτηνή, τόνισε τα εξής: ««Χρειαζόμασταν τη σημερινή νίκη, γιατί είχαμε μείνει πίσω βαθμολογικά λόγω προγράμματος, αλλά και λόγω των συνθηκών. Η νίκη μας είναι δίκαιη. Ο Πανθρακικός δεν δημιούργησε προϋποθέσεις ευκαιριών, ωστόσο πέτυχε 2 γκολ. Γυρίσαμε το ματς παρότι βρεθήκαμε δύο φορές πίσω στο σκορ.
Πρέπει, ωστόσο, να είμαστε πιο προσεκτικοί στο μέλλον και τις επόμενες αγωνιστικές, για να μη βρεθούμε ξανά σε τέτοια θέση»Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στην άμυνα για να μη δεχόμαστε εύκολα γκολ. Το παιχνίδι αυτό τελείωσε και θέλουμε η συνέχεια να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη για την ομάδα μας».

Για την ευχέρεια στο σκοράρισμα που έδειξε ο ΠΑΣ μετά από 4 ματς χωρίς γκολ τόνισε: «Και ο Ίλιτς και ο Μανιάς που έχουν σκοράρει έδειξαν ότι έχουν αυτή την ικανότητα. Για διάφορους λόγους που  δεν είναι του παρόντος να αναλύσουμε, δεν βρέθηκαν σε καλο φεγγάρι. Αυτό δεν αλλάζει την ικανότητα που έχουν. Απλά σήμερα αναδείχτηκε αυτή η ικανότητα. Είμαστε ευχαριστημένοι και απ’ αυτό το λόγο».


Για τη συνέχεια ανέφερε: «Δεν σκεφτόμαστε από τώρα το τέλος. Θέλουμε να είμαστε καλά κάθε μέρα και κάθε Κυριακή. Μέσα απ’ αυτή τη διαδικασία, να γινόμαστε καλύτεροι κάθε Κυριακή, να πάμε πιο ψηλά. Το πόσο ψηλά θα πάμε, θα το δείξει η ίδια η πράξη, αφού δεν παίζουμε μόνοι μας. Αλλά θέλουμε να είμαστε σε αυτό το πνεύμα και σ’ αυτή τη νοοτροπία».