Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Έντονη διαμαρτυρία της Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας

Έντονη διαμαρτυρία της Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας μετά το ντέρμπι με τη Νίκη ΒόλουΜε λευκή ισοπαλία 0-0 έληξε το ντέρμπι του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής που έγινε στο Βόλο μεταξύ της τοπικής Νίκης και της Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας. Ωστόσο η Αρτινή ομάδα με δελτίο Τύπου καταγγέλλει τη Νίκη Βόλου για βιαιοπραγίες και τραμπουκισμούς.

Το δελτίο Τύπου της Α. Ε. Καραϊσκάκης

«Διαμαρτυρόμαστε έντονα για όσα συνέβησαν στον αγώνα της ομάδας μας με την Νίκη Βόλου και καταγγέλλουμε τη συμπεριφορά, τις βιαιοπραγίες, τους προπηλακισμούς και την απόλυτη τρομοκρατία κατά των ποδοσφαιριστών μας και των ανθρώπων της ομάδας μας, πρωτοστατώντας του προέδρου της Νίκης  Βόλου κου Βούλγαρη και δεύτερον κατά του διαιτητή της συνάντησης κου Τίκα για αλλοίωση αποτελέσματος, για μονομερή και παντελή έλλειψη πειθαρχικού ελέγχου, για μη καταλογισμό καταφανέστατο πέναλτι αλλά και δήλωσή του  για τον φόβο του να γράψει στο φύλλο αγώνα όσα διαδραματίστηκαν μπροστά στα μάτια του μην τυχόν και δυναμιτίσει το κλίμα αφού ο αγώνας έχει τελειώσει.
ΑΞΙΟΣ πρέπει να προβιβαστεί.

ΥΓ. Προφανώς δεν θέλουμε να φανταστούμε ότι η κινητικότητα των τελευταίων ημερών μεταξύ των ΕΠΣ έπαιξε ρόλο για όσα συνέβησαν σήμερα για τα οποία θα επανέλθουμε προσεχώς».