Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Γ. Πετράκης: "Το θέμα Λίλα είναι της διοίκησης"

Τι είπε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης


Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο να επιβληθεί βαρύτατη τιμωρία στον Λίλα ο Γιάννης Πετράκης μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα ωστόσο επεσήμανε ότι η διοίκηση είναι αυτή η οποία θα πάρει την απόφαση τις επόμενες ημέρες. 

«Δεν είναι ώριμο να τοποθετηθώ τώρα. Θα το κάνουμε ως ομάδα τις επόμενες ημέρες. Δεν είναι θέμα δικό μου είναι της διοίκησης», ανέφερε. 

Σχετικά με το παιχνίδι επεσήμανε: «Δεν ήταν καλή ημέρα για εμάς σήμερα. Με ένα τέτοιο σκορ εις βάρος σου δεν μπορείς να πεις πολλά. Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλό ποδόσφαιρο σήμερα για μεγάλο διάστημα. Εμείς πρέπει να μάθουμε να γίνουμε καλύτεροι. Αυτό το σκορ δεν ακυρώνει την προσπάθειά μας αλλά και την ποιότητα που έχουμε ως ομάδα. Πρέπει να το ξεχάσουμε και μάλιστα γρήγορα», τόνισε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα και συνέχισε: 

«Όταν τρως δύο γκολ σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα τα συναισθήματα εναλλάσσονται. Ειδικά όταν απέναντί σου έχεις μια ομάδα με τόση ποιότητα αλλά και διάθεση όπως είχε σήμερα ο Ολυμπιακός». 

Ο κ. Πετράκης έπλεξε το εγκώμιο του Ολυμπιακού... «Είναι καλύτερος από κάθε άλλη χρονιά. Με μεγαλύτερη ποιότητα και βάθος στο ρόστερ. Είναι πιο καλή ομάδα και από τον ΠΑΟΚ και από την ΑΕΚ που έχουμε παίξει». 


ΠΗΓΗ: sport-fm.gr