Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Τέσσερις απουσίες ο Ολυμπιακός στο ματς με ΠΑΣ

Ένας από τους τέσσερις απόντες είναι και ο Τσόρι Ντομίνγκεζ


Ξεκίνησε ουσιαστικά η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» για το σαββατιάτικο (26/9) παιχνίδι με τον ΠΑΣ, με τον Μάρκο Σίλβα να μην υπολογίζει τους Φουστέρ, Τσόρι, Μπουχαλάκη και Ντα Κόστα.
Οι τρεις πρώτες συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν εξαιτίας των μυικών τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν.
Ο Μπουχαλάκης μάλιστα αναμένεται να μην είναι έτοιμος ούτε την Τρίτη (29/9) με την Άρσεναλ.
Ο δε Φουστέρ ούτως ή άλλως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχή στο παιχνίδι του Λονδίνου και έτσι ο στόχος είναι να μπει από βδομάδα σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων για να προλάβει την Τούμπα (4/1).
Όσο για τον Τσόρι; Βγήκε στο γήπεδο, έκανε έντονο ατομικό, αλλά ακόμα δεν έχει ακουμπήσει μπάλα. Πάντως, από μέρα σε μέρα παρουσιάζει θεαματική βελτίωση.
Τέλος, ο Ντα Κόστα ξεκίνησε το πρόγραμμα αποκατάστασης, ένα πρόγραμμα που ίσως διαρκέσει πάνω από ένα δεκαήμερο. Είναι γνωστό εξ αρχής ότι θα έχανε την Άρσεναλ και το στοίχημα είναι να προλάβει τον ΠΑΟΚ. Πολύ δύσκολο μοιάζει με τα τωρινά δεδομένα.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά επάνω στην τακτική, αλλά μεγάλο κομμάτι αυτού αφιερώθηκε και στα τελειώματα φάσεων, από τον άξονα ή τα πλάγια.
Το πρωί της Παρασκευής (25/9) η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10:00, εκεί όπου ο Μάρκο Σίλβα θα αποφασίσει ποιοι ποδοσφαιριστές θα μπουν στο πούλμαν για το Καραϊσκάκη.

ΠΗΓΗ: sport24.gr