Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Σίλβα: Είναι καλό που δεν σταματήσαμε ούτε μετά το 3-0

Οι δηλώσεις από τον προπονητή του Ολυμπιακού Μάρκο Σίλβα


Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού Μάρκο Σίλβα, δήλωσε, αρκετά ικανοποιημένος από το γεγονός ότι οι παίκτες του δεν έδειξαν να «χαλαρώνουν» όταν προηγήθηκαν με 3-0 στο ημίχρονο. 

Ακολουθούν οι σημαντικότερες δηλώσεις του Μάρκο Σίλβα: 

Για το παιχνίδι: 
Αν δούμε και τα 90 λεπτά θα πούμε ότι ήταν το καλύτερο ματς. Είδαμε την ομάδα να έχει καλούς συνδυασμούς και ρυθμό. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε και τις προπονήσεις. Μου άρεσε που δεν σταμάτησε για εμάς το παιχνίδι όταν πετύχαμε τα τρία γκολ. Είναι σημαντικό για εμάς να παρουσιάζει το ωραίο ποδόσφαιρο. Φυσικά και θέλουμε να μην δεχόμαστε και γκολ είναι κάτι που δουλεύουμε επάνω σε αυτό. 

-για την παρουσία Μιλιβόγιεβιτς και Κασάμι στη μεσαία γραμμή: 
«Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι από την απόδοσή τους και τη συνεργασία τους. Παίζαμε με μια ομάδα που ήταν κλειστή. Ο Μιλιβόγιεβιτς έχει την δυνατότητα να φτιάχνει το παιχνίδι και να προωθείται. Ειδικά όταν έχει δίπλα του τον Κασάμι. 

-για τη σημασία να υπάρχει στο ρόστερ του Ολυμπιακού ένας παίκτης όπως ο Καμπιάσο. (ερώτηση από Άγγλο δημοσιογράφο):
«Δεν θέλουμε να μιλάμε για το παρελθόν του Καμπιάσο αλλά για το παρών του. Είναι ένας ποιοτικός παίκτης ο οποίος συμβουλεύει τους συμπαίκτες του. Πάντα προσπαθεί να γίνει καλύτερος και πάντα προσπαθεί στις προπονήσεις 

-εάν ο Ντουρμάζ εκτέλεσε το πέναλτι ως επιβράβευση:
Είναι μια απόφαση που την έχουμε λάβει. Ξέρουν οι παίκτες εάν κερδίσουμε πέναλτι το ποιος θα το εκτελέσει. 

-εάν έχει καταλήξει στους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει στο ματς με την Άρσεναλ: 
Δεν μπορούμε να κρυφτούμε. Έχουμε λίγο χρόνο. Λίγο πολύ έχω καταλήξει στους παίκτες που θα χρησιμοποιήσω. Πρέπει να δούμε και σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες. Ειδικά για τις θέσεις του κέντρου και της άμυνας που έχουμε προβλήματα. Ήμαστε σίγουροι ότι όποιος και να επιλεγεί να παίξει να δώσει το καλύτερό του εαυτό. 

-για το γεγονός ότι σκοράρουν πολλοί οι μέσοι και όχι οι επιθετικοί 
«Είναι αλήθεια. Δεν είναι φυσιολογικό. Αυτό που έχει σημασία όμως είναι ότι η ομάδα σκοράρει. Πραγματικά πιστεύω ότι απλώς πρέπει να γίνει η αρχή. Θα έρθει η στιγμή που και οι επιθετικοί βάζουν γκολ». 

-εάν υπάρχει κάποιος τραυματίας που ενδεχομένως να προλάβει την Άρσεναλ: 
«Όσοι είναι τραυματίες δεν θα παίξουν. Θα ξεκινήσουν αύριο προπονήσεις κάποιοι αλλά δεν θα είναι σε θέση να παίξουν και να προσφέρουν στο παιχνίδι με την Άρσεναλ». 

-εάν θα υπάρχει σχήμα με τρεις αμυντικογενείς μέσους: 
«Είναι μια πιθανότητα. Δεν έχουμε σκοπό να αποκαλύψουμε τας πλάνα μας. 


ΠΗΓΗ: sport-fm.gr