Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Μεγάλη νίκη του ΠΑΣ με γκολ του Τσουκαλά

Η ομάδα του ΠΑΣ όπως ξεκίνησε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο


Με τη γνωστή συνταγή δεμένη άμυνα με κέντρο και χτύπημα σαν κόμπρα στον αντίπαλο με αντεπιθέσεις, ο ΠΑΣ ξεπέρασε και το εμπόδιο του Ατρόμητο, κερδίζοντας 1-0 με γκολ του Τσουκαλά στο 28'. 'Ηταν ένα φοβερό σουτ από τον Μακεδόνα μέσο που ξετίναξε τα δίχτυα του Γκορμπούνοφ. Ο ΠΑΣ ήταν καλός σε γενικές γραμμές και κέρδισε δίκαια.
Καλή εμφάνιση έκανε και ο Ατρόμητος που είχε δύο δοκάρια. Γενικά έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ανοιχτό που αποζημίωσε τους φιλάθλους που πήγαν στο γήπεδο. Ο "Άγιαξ" ήταν προσεκτικός και κατάφερε να είναι και απειλητικός στις αντεπιθέσεις αλλά και να κρατήσει το γκολ του Τσουκαλά. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Το ωραίο είναι ότι όλοι οι αντίπαλοι προπονητές ξέρουν πως πάιζει ο ΠΑΣ αλλά κανένας δεν μπορεί να τον αναχαιτίσει.

Τα γκολ

28’: Το 1-0 με φοβερό βολέ του Σταύρου Τσουκαλά μέσα από την περιοχή. Ο μέσος του ΠΑΣ έγινε κάτοχος της μπάλας από τον Τσάβεζ, με ωραία προσποίηση απέφυγε δύο παίκτες στην περιοχή, χωρίς φόρα απασφάλισε και με ένα κεραυνό στο αριστερό «Γ» άφησε άναυδο τον Γκορμπούνοφ.

Οι φάσεις

2’: Ξερό σουτ του Μανιά στην αγκαλιά του Γκορμπούνοφ.

4΄: Δυνατό σουτ του Ούμπιντες από το ύψος της μεγάλης περιοχής, απέκρουσε ο Βελλίδης, η μπάλα βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι του ΠΑΣ και έφυγε άουτ.

15’: Συρτό σουτ του Τσάβεζ έφυγε ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ατρόμητου.

26’: Κόρνερ από δεξιά του Τσάβεζ κεφαλιά του προωθημένου Σκόνδρα έφυγε μόλις άουτ.

26’: Σε σέντρα του Ουσέρο κεφαλιά από πλάγια αριστερά του Φυτανίδη η μπάλα βρήκε την εξωτερική πλευρά του κάθετου δοκαριού του Βελλίδη και απομακρύνθηκε.

35’: Ένα ξαφνικό σουτ του Στόιτσεφ απέκρουσε σωστά τοποθετημένος ο Βελλίδης.

36’: Ένα σουτ από αριστερή πλάγια θέση του Ναδάλες απέκρουσε σε κόρνερ ο Γκορμπούνοφ.


Οι δύο αρχηγοί Βελλίδης και Φυτανίδης σε ια χειραψία μπροστά από τους διαιτητές


40’: Κίτρινη κάρτα στον Ίλιτς γιατί σήκωσε επικίνδυνα το πόδι πάνω στον Μπιτόλο

43’: Ο Τσάβεζ «χόρεψε» τρεις αμυντικούς του Ατρόμητου, αλλά το σουτ απέκρουσε σε κόρνερ ο Γκορμπούνοφ.

45’: Κίτρινη κάρτα στον Στόιτσεφ για σκληρό μαρκάρισμα στον Τσάβεζ.

50': Σουτ του Ναπολεόντι έξω από την περιοχή απέκρουσε ο Βελλίδης νέο σουτ από κοντά του Μπρίτο απέκρουσε εκ νέου ο γκολκίπερ του ΠΑΣ.

60': Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ να κάνει το 2-0 όταν ο Μανιάς βρέθηκε ξεχασμένος στην περιοχή του Ατρόμητου σε μια καραμπόλα που έγινε, αλλά δεν έκανε όπως έπρεπε το αριστερό σουτ που απέκρουσε ο Γκορμπούνοφ. 

62': Σέντρα Ναπολεόνι από αριστερά προβολή Μπρίτο απέκρουσε ο Βελλίδης σε κόρνερ. Στην επαναφορά της μπάλας ο Φυτανίδης έκανε την κεφαλιά αλλά πάλι ο Βελλίδης έσωσε τον κίνδυνο. 

67': Κοντινό σουτ του Λίλα απέκρουσε ο Γκορμπούνοφ στην επαναφορά στη διεκδίκηση της μπάλας βρέθηκε στο έδαφος ο Μανιάς, οι Γιαννιώτες ζήτησαν πέναλτι, ο Στυλιάρας έδειξε κίτρινη κάρτα στο Λίλα και επιθετικό φάουλ.

76': Κίτρινη κάρτα στον Τσάβεζ.

Η διαιτησία

Διαιτητής του αγώνα ο Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας) με βοηθούς τους Σταθόπουλο (Ηλείας), Πυλαρινό (Ζακύνθου). Τέταρτος διαιτητής ο Καραντώνης (Ημαθίας).

Οι συνθέσεις

ΠΑΣ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα, Ναδάλες, Μπέριος, Σκόνδρας, Κοζορώνης, Τσουκαλάς, Ακόστα, Ίλιτς (52' Λίλα), Τσάβεζ (91' Γιάκος), Μανιάς (74' Φερφελής).


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκορμπούνοφ, Φυτανίδης, Ουσέρο, Ούμπιντες, Μαρσελίνιο (46' Μπρίτο), Λε Ταλέκ Γοδόι, Στοϊτσεφ (46' Ναπολεόνι), Κιβρακίδης, Μπιτόλο (66' Κοντοές), Λαζαρίδης.