Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Αν παίξει όπως μπορεί, ο "Άγιαξ" κανένα δεν φοβάται

Πανέτοιμος ο ΠΑΣ για το παιχνίδι με τον Ηρακλή που θα γίνει στο στάδιο "Ζωσιμάδες" αύριο Κυριακή και ώρα 18:15 


Έτοιμος από κάθε άποψη είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα, για το αυριανό παιχνίδι με τον Ηρακλή που θα γίνει στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Η αναμέτρηση αυτή θα ξεκινήσει στις 18:15 και θα μεταδοθεί σε απευθείας μετάδοση από τη NOVA 2. Χτες μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα και ο Νταβίντ Ναδάλες, οπότε ο «Άγιαξ της Ηπείρου» θα είναι κομπλέ για το δύσκολο αυτό παιχνίδι.
Ο Γιάννης Πετράκης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές, ώστε ο ΠΑΣ να παρουσιαστεί πλήρης σε όλες τις γραμμές, αξιοποιώντας τις μεγάλες δυνατότητες που έχει σαν ομάδα για να διεκδικήσει τη νίκη από τον Ηρακλή. Σήμερα στις 11 το πρωί στο ΠΕΑΚΙ θα γίνει ελαφρά προπόνηση, όπου θα μπουν και οι τελευταίες πινελιές στο αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο.

Πιθανή ενδεκάδα

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες ενδείξεις ο ΠΑΣ πιθανόν να ξεκινήσει με τερματοφύλακα το Βελλίδη, δεξιό αμυντικό τον Στρούνα, αριστερό το Βαδάλες στο κέντρο της άμυνας Μπέριο, Μιχαήλ, στη γραμμή του κέντρου Τσουκαλά, Τζημόπουλο, Ακόστα, Τσάβεζ και στην επίθεση Ίλιτς και Μανιά.

Μικρές ειδήσεις από ΠΑΣ

-Ο Μάρκος Βελλίδης κλήθηκε χτες και επίσημα από τον ομοσπονδιακό προπονητή Κώστα Τσάνα για τα δύο παιχνίδια της εθνικής με Βόρεια Ιρλανδία και Ουγγαρία.

-Τη Δευτέρα θα αναχωρήσουν για τις πατρίδες τους και οι ξένοι διεθνείς Στρούνα και Λίλα. Ο Στρούνα θα παίξει με την εθνική Σλοβενίας κόντρα Λιθουανία και Σαν Μαρίνο. Ο Λίλα με την εθνική Αλβανίας θα παίξει κόντρα σε Σερβία, Αρμενία.

-Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 15 ευρώ για τη μεγάλη σκεπαστή και 10 ευρώ για τη μικρή σκεπαστή. Για τα παιδιά είναι 5 ευρώ. Στο κάτω πέταλο της θύρας 7 θα είναι και οπαδοί του Ηρακλή καθώς δόθηκαν 400 εισιτήρια.

- Για το πρωτάθλημα νέων Κ-20 της σούπερ λίγκα ο ΠΑΣ θα υποδεχτεί τον Ηρακλή στα Γιάννινα. Η αναμέτρηση θα γίνει σήμερα Σάββατο στις 13:15 π.μ. στο ΠΕΑΚΙ.

-Για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος νέων Κ-17 ο ΠΑΣ θα υποδεχτεί αύριο Κυριακή τον ΠΑΟΚ στα Γιάννινα. Το παιχνίδι θα γίνει στις 13:00 στο ΠΕΑΚΙ.

-Ο Ηρακλής θα παίξει με μαύρα περιβραχιόνια στη μνήμη του πρώην προέδρου Θόδωρου Παπαδόπουλου που έφυγε από τη ζωή. Επίσης θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή.

Διαιτητής ο Παπαπέτρου

Τον αυριανό αγώνα ΠΑΣ – Ηρακλής θα διευθύνει ο Αναστάσιος Παπαπέτρου του συνδέσμου Αθηνών. Βοηθοί του θα είναι οι Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς), Γιώργος Γεωργιάδης (Κοζάνης). Τέταρτος διαιτητής ο Ηλίας Σπάθας (Πειραιά) και παρατηρητής ο Γιώργος Μπίκας (Χαλκιδικής).

Ερωτηματικό με Περόνε

Ασκήσεις τακτικής με έμφαση στο επιθετικό κομμάτι περιελάμβανε η χτεσινή προπόνηση του Ηρακλή με την οποία οι «κυανόλευκοι» ολοκλήρωσαν ουσιαστικά την προετοιμασία τους για το ματς  στα Ιωάννινα. Στο ομαδικό πρόγραμμα της προπόνησης, εκτός του Μπαρτολίνι δεν συμμετείχε και ο Περόνε. Ο Αργεντινός επιθετικός ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης και σήμερα θα κριθεί το αν θα βρεθεί στην αποστολή της ομάδας, λόγω νέων ενοχλήσεων που έχει.

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
(6η αγωνιστική)
Σάββατο 3 Οκτωβρίου
16:00 Πανθρακικός – Λεβαδειακός NS2
18:15 Παναιτωλικός - Πανιώνιος NS1
20:30 Ξάνθη – Παναθηναϊκός NS2
Κυριακή 4 Οκτωβρίου
16:00 ΑΕΚ - Ατρόμητος NS2
18:15 Καλλονή - Βέροια NS3
18:15 ΠΑΣ - Ηρακλής NS2
20:30 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός NS1
Δευτέρα 5 Οκτωβρίου
19:30 Αστέρας Τρίπολης - Πλατανιάς NS1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 5 αγωνιστικές)
Ολυμπιακός 15
Παναθηναϊκός 12
ΠΑΟΚ 10
ΑΕΚ 10
ΠΑΣ Γιάννινα 7
Αστέρας Τρίπολης 7
Παναιτωλικός 7
Πανιώνιος 7
Ξάνθη 6
Ατρόμητος 6
Λεβαδειακός 6
Ηρακλής 5
Καλλονή 5
Βέροια 5
Πανθρακικός 2

Πλατανιάς 1