Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Η προετοιμασία και οι τελευταίες εξελίξεις στον "Άγιαξ"

Ο Σταύρος Τσουκαλάς από Πέμπτη (1/10) θα ξεκινήσει προπονήσεις με τον ΠΑΣ


Με μια προπόνηση που έγινε το πρωί στο ΠΕΑΚΙ ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΣ για το ματς της Κυριακής με τον Ηρακλή στα Γιάννινα. Δεν προπονήθηκε ο Σταύρος Τσουκαλάς που από την Πέμπτη αναμένεται να αρχίσει προπονήσεις, έχοντας πρόβλημα στο πόδι από χτύπημα στο ματς με τον Ολυμπιακό.
Αντίθετα εντάξει είναι ο Βελλίδης που δέχτηκε την πολύ επικίνδυνη σκαριά του Φινμπόγκασον, αλλά ευτυχώς ήταν ένα απλό αιμάτωμα που έφυγε.

Κανονικά προπονείται ο Άντι Λίλα, που θα είναι και στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη για το ματς της Κυριακής, καθώς δεν αλλάζει κάτι στη συνεργασία του με τον ΠΑΣ. Την άλλη εβδομάδα θα του γίνουν συστάσεις να αποφεύγει τέτοιου είδους πανηγυρισμούς γιατί προκαλούν προβλήματα και η συνεργασία θα συνεχιστεί. Πάντως ο Λίλα διευκρίνισε ότι απλά σχημάτισε τον αετό που είναι στην σημασία της Αλβανίας, χωρίς καμία άλλη ερμηνεία σε εθνικιστικές αναφορές και αν βάλει εκ νέου γκολ πάλι θα πανηγυρίσει το ίδιο. Είναι ένα «αγκάθι» για τον ΠΑΣ Γιάννινα αυτή η ιστορία και θα φανεί στην πορεία πως θα εξελιχθεί.


Για τη σημερινή αγωνιστική δραστηριότητα το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ έχει ως εξής: «Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ σήμερα το πρωί. Το πρόγραμμα περιλάμβανε αερόβια παιχνίδια τακτικής και εκτός του Σταύρου Τσουκαλά ο οποίος προληπτικά ακολούθησε ατομικό, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ήταν στη διάθεση του κ. Πετράκη. Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση αύριο στις 11:00».