Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Ν. Παπαδόπουλος: Πιστεύω για νίκη στα Γιάννινα

Ο προπονητής του Ηρακλή Νίκος Παπαδόπουλος


Την κατάκτηση της νίκης μέσα στην έδρα του ΠΑΣ έθεσε ως στόχο του Ηρακλή για το ματς της Κυριακής, ο Νίκος Παπαδόπουλος
«Η συγκομιδή βαθών δεν είναι ικανοποιητική, ιδιαίτερα με βάση την εικόνα μας στα περισσότερα παιχνίδια. Με κάνει χαρούμενο ότι η ομάδα αυτή τη στιγμή είναι σε πάρα πολύ κατάσταση, αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια.

Έχουμε δύσκολο αγώνα μπροστά μα,  η ομάδα μου είναι απόλυτα έτοιμη να πάρει τους τρεις βαθμούς μέσα σε μια δυνατή έδρα Έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου και θα είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη. Ξέρω ότι έχουμε στεναχωρήσει τον κόσμο, ελπίζω ότι απο την Κυριακή θα αρχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς από νίκες».

Για το πρόγραμμα και το πόσο τον προβληματίζουν οι δύσκολοι αγώνες που ακολουθούν, είπε:
«Πάντα παίζει ρόλο το πρόγραμμα. Δεν συμφωνώ με την άποψη ότι όλοι παίζουν με όλους. Παίζει σημαντικό ρόλο να έχεις ένα βατό πρόγραμμα, αλλά η δική μας ομάδα, όπως είναι δομημένη θα πρέπει να ανησυχούμε περισσότερο για αυτή όταν παίζει στην έδρα της με ομάδες που θέλουν να καταστρέψουν και όχι να παίξουν ποδόσφαιρο. Δεν με φοβίζει το πρόγραμμα καθώς οι παίκτες μου απέναντι σε τέτοιες ομάδες θα έχουν και ένα επιπλέον κίνητρο
Κοιτάμε το παιχνίδι της  Κυριακής, είναι σημαντικό να το κερδίσουμε και να είμαστε πιο ήρεμοι στη διακοπή του πρωταθλήματος. Από την Κυριακή θα ξεκινήσουμε αυτό το ξέσπασμα ώστε να πάρουμε αυτό που αξίζουμε
Στο τελευταίο παιχνίδι χωρίς να κάνει πολλές φάσεις ο αντίπαλος επικρατούσε μια ανησυχία ότι στην πρώτη φάση θα βάλει γκολ. Αυτό το έβλεπα και εγώ. Μίλησα στους ποδοσφαιριστές μου και τους ζήτησα ότι πρέπει να το αποβάλλουν αυτό. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι.
Δεν σκέφτομαι το ντέρμπι, σκέφτομαι το παιχνίδι της Κυριακής στο οποίο θέλουμε να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης ώστε να βελτιωθεί η ψυχολογία».

Αναφερόμενος στις σκέψεις του για την ενδεκάδα σχολίασε:
«Όποιος είναι καλύτερος στην προπόνηση, όποιος πάει καλύτερα, αυτός θα παίζει. Το έχω πει πολλέςφορές. Η ομάδα έχει βρει μια βάση έναν κορμό, αλλά πάντα θα παίζει αυτός που είναι σε καλύτερη κατάσταση».

Για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο Καυταντζόγλειο είπε:
«Αν πω κάτι για τον αγωνιστικό χώρο θα φανεί ως δικαιολογία όντως την ομάδα δεν την βοηθάει ένα τέτοιο γήπεδο, μπορεί το ίδιο να ισχύσει και για την άλλη ομάδα, Εμείς θέλουμε ένα «γρήγορο» γήπεδο, σε αντίθεση ίσως με ομάδες που έρχονται για να κόψουν τον ρυθμό και να κάνουν καθυστερήσεις. Θα γίνουν κάποιες κινήσεις για το γήπεδο στο διάστημα της διακοπής».

Τέλος αναφέρθηκε στο δυσάρεστο γεγονός της απώλειας του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Θόδωρου Παπαδόπουλου

«Ο πρόεδρος ήταν αυτός που με έφερε εδώ, είχα καλή σχέση μαζί του, μιλούσαμε συνέχεια. Μας έχει στεναχωρήσει αυτό που έγινε. Υπήρξε ένας άνθρωπος που βοήθησε σημαντικά τον Ηρακλή ήταν κάτι το οποίο μας στενοχώρησε πολύ. Αυτές τις στιγμές αναθεωρείς πολλά πράγματα».