Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Άτυχος ο ΠΑΣ, τον αδικεί η ισοπαλία (0-0)

Στιγμιότυπο από τον αγώνα νέων Κ-20 ΠΑΣ - Ηρακλής 0-0


Άτυχη στάθηκε η ομάδα νέων Κ-20 του ΠΑΣ και το τελικό αποτέλεσμα 0-0 με τον Ηρακλή την αδικεί. Και τούτο γιατί η ομάδα του Χρήστου Αγγέλη, ειδικά στο β’ ημίχρονο έχασε πολλές ευκαιρίες για γκολ, πέφτοντας πάνω και σε ένα καταπληκτικό τερματοφύλακα. Τον Ηλιάδη του Γηραιού που έκανε καταπληκτικές επεμβάσεις. Οι πιο σημαντικές ευκαιρίες είναι…


Στο 7' ο Κόκας Δ.  έκανε το σουτ αλλά απέκρουσαν τα σώματα των αμυντικών.Στο 12' μετά από  φάουλ του Γιάκου ο Ζιώγας έκανε την γυριστή κεφαλιά η μπάλα έφτασε στον Μπισέλα που από το ύψος του πέναλτι σούταρε αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 42' χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ να ανοίξει το σκορ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Αλεξίου ο Μυρσινιάς έκανε την πρώτη κεφαλιά η μπάλα έφτασε στον Ζιώγα ο οποίος έκανε νέα κεφαλιά που απέκρουσε την μπάλα ο τερματοφύλακας του Ηρακλή, αυτή έφτασε στον Τσιέπα που έκανε το δυνατό σουτ αλλά επάνω στην γραμμή απέκρουσε αμυντικός του Ηρακλή.


Ο Ηρακλής στο δεύτερο ημίχρονο είχε σημαντικές ευκαιρίες με πιο χαρακτηριστική στο 56' το δοκάρι του Αβραμίδη.


Διαιτητής ήταν ο Κων/νος Μπούμπας με βοηθούς Κατερίνα Ράπτη, Κων/νο Λιόντο του συνδέσμου Ηπείρου.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Χρήστος Αγγέλης): Παππάς, Τσιέπας, Κόκας Α., Καλύβας (60' Μανιφάβας), Μυρσινιάς, Μασούρας, Μπισέλας (65' Μούτσιος), Γιάκος, Ζιώγας, Αλεξίου (74' Βασιλείου), Κόκας.


ΗΡΑΚΛΗΣ(Αθανάσιος Χατζηαθανασίου): Ηλιάδης, Καλφούντζος, Κασαπίδης, Αβραμίδης, Τσότρας, Ρότας, Δούμτσιος, Βλαχόπουλος, Μεζίνης (77' Γκιάτας), Αμαραντίδης, Χουζούρης (68' Μπίκας).