Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Τα σενάρια για Βελλίδη και ο αγωνιστικός προσανατολισμός

Το μυαλό όλων στον ΠΑΣ είναι στο ματς της Κυριακής με τον Ηρακλή και πουθενά αλλού


ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ξεκίνησε από χτες η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ηρακλή στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Μοναδικός απόντας από τη χτεσινή προπόνηση ήταν ο Σταύρος Τσουκαλάς που θα απουσιάσει και σήμερα κάνοντας ατομικό πρόγραμμα, για να ξεπεράσει ένα χτύπημα στο πόδι από το ματς με τον Ολυμπιακό.
Εκτιμάται ότι από αύριο θα ξεκινήσει κανονικά και μπορεί να τον υπολογίζει ο Πετράκης για τη δύσκολη αναμέτρηση της Κυριακής. Η περίπτωση Τσουκαλά προκάλεσε αρχικά μεγάλες ανησυχίες γιατί είναι ένας παίκτης βαρόμετρο για την ομάδα και απόλυτα χρήσιμος, αλλά από τα στιγμή που εξακριβώθηκε ιατρικά ότι δεν είναι κάτι το σοβαρό, υπάρχει ηρεμία.

Εντάξει είναι ο Βελλίδης που τον πάτησε πάνω από το πέλμα Φινμπόγκασον, αλλά ευτυχώς δεν του έγινε ζημιά παρά μόνο ένα αιμάτωμα που έφυγε. Ο διεθνής γκολκίπερ που κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό προπονητή Κώστα Τσάνα για τα δύο τελευταία παιχνίδια της εθνικής με Βόρεια Ιρλανδία, Ουγγαρία, έγινε σημείο αναφοράς μεταγραφικών σεναρίων τις τελευταίες μέρες στη Θεσσαλονίκη, καθώς όπως ανέφεραν πολλά δημοσιεύματα, ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει το καλοκαίρι 2016 ο ΠΑΟΚ. 

Τόσο ο ίδιος, όσο και στην ομάδα προσπαθούν να μη δίνουν σημασία σε τέτοιου είδους σενάρια και να μη υπάρξει αποπροσανατολισμός από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και τα δύσκολα παιχνίδια που περιμένουν τον ΠΑΣ στη συνέχεια. Τη στιγμή που θεωρείται από τους κορυφαίους Έλληνες γκολκίπερ στη σούπερ λίγκα και είναι εν ενεργεία διεθνής, είναι λογικό να βρίσκεται ο Βελλίδης και στο μεταγραφικό επίκεντρο και ο ΠΑΟΚ δεν έχει τερματοφύλακα του δικού του αναστήματος, αλλά κάτι τέτοιο δεν απασχολεί στην παρούσα φάση τον ΠΑΣ και ούτε ο Μακεδόνας γκολκίπερ έχει βλέψεις να φύγει από τα Γιάννινα. Αν ήθελε να το κάνει, ήταν ανοιχτός ο δρόμος το περασμένο καλοκαίρι που ήταν ελεύθερος και ηχούσαν οι μεταγραφικές σειρήνες γύρω του. Ωστόσο υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο με τον ΠΑΣ. 

Βέβαια κανένας δεν μπορεί από τώρα να προβλέψει ποια δεδομένα θα υπάρξουν το καλοκαίρι, που είναι βέβαιο ότι ο ΠΑΟΚ και πολλές ομάδες θα διεκδικήσουν τον Βελλίδη, όπως και άλλους παίκτες. Μέχρι τότε έχει ο Θεός. Τα μελλούμενα τα ξέρει μόνο ο Θεός. Αλλά τώρα το μόνο που απασχολεί τους Γιαννιώτες είναι το πρωτάθλημα σε ότι έχει σχέση με το αγωνιστικό κομμάτι και τίποτα άλλο.

Οι τιμές των εισιτηρίων


Από χτες τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια με Ηρακλή . Οι τιμές είναι 15 ευρώ για τη μεγάλη σκεπαστή, 10 ευρώ για τη μικρή σκεπαστή, 20 για τις θέσεις των επισήμων, 5 ευρώ για τα παιδιά. Για το πέταλο της θύρας 7 θα δοθούν 400 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων του Γηραιού. Η ΠΑΕ παρακαλεί τους φιλάθλους να προμηθευτούν νωρίτερα τα εισιτήρια και υπενθυμίζει ότι με το νέο σύστημα για να αγοράσει κάποιος εισιτήριο πρέπει να γνωρίζει και τον ΑΜΚΑ.