Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Σεμινάριο στον ΠΑΣ για τη χρήση του απινιδωτή

Και μια αναμνηστική φωτογραφία από το σεμινάριο στις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα



Στελέχη του Ερασιτέχνη ΠΑΣ παρακολούθησαν σεμινάριο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για αντιμετώπιση καρδιοαναπνευστικών προβλημάτων και τη χρήση του απινιδωτή. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου έχει ως εξής:
«Ολοκληρώθηκε το πιστοποιημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού το οποίο έγινε στις εγκαταστάσεις μας όπου εκπαιδεύτηκαν προπονητές και στελέχη του σωματείου στο πρόγραμμαBLC/AED από τους εθελοντές εκπαιδευτές του σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών κ.κ. Τσάγκα Κωνσταντίνο, Τσαγκογιάννη Αικατερίνη και Συντώση Σταύρο.

Η εκπαίδευση διήρκησε περισσότερο από έξι ώρες και τα στελέχη του σωματείου εκτός από την καρδιοαναπνευστική, εξοικειώθηκαν στη χρήση του απιδιφωτή ο οποίος βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του σωματείου μας με τη συνδρομή της Περιφέρειας Ηπείρου και την χορηγία των καταστημάτων Ζήσης Σπορ.

Να σημειωθεί ότι ο ερασιτέχνης ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι το δεύτερο αθλητικό σωματείο στη χώρα (μόνο ο ΠΑΟΚ έχει προχωρήσει στο πρόγραμμα) το οποίο έχει εκπαιδευμένα στελέχη και υλικοτεχνική υποδομή».