Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Περιμένουν περισσότερο κόσμο στο ματς με Ξάνθη

Μετά το καλό ξεκίνημα και το θετικό αποτέλεσμα στην Κομοτηνή (φωτο από την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό) ζεστάθηκε ο κόσμος στα Γιάννινα....

Στο αγωνιστικό κομμάτι στο κυανόλευκο στρατόπεδο είναι απόλυτα ικανοποιημένοι για τη βαθμολογική συγκομιδή των 4 βαθμών και την αγωνιστική παρουσία της ομάδας στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.
Η νίκη με 3-1 επί του Αστέρα Τρίπολης και η ισοπαλία αμέσως μετά 1-1 στην Κομοτηνή επί του Πανθρακικού που απέδωσαν 4 βαθμούς και ιδιαίτερα καλή εμφάνιση στο ματς της πρεμιέρας έφεραν από την αρχή τον «Άγιαξ» ψηλά στη βαθμολογία αλλά και ζέσταναν σε μεγάλο βαθμό τον κόσμο στα Γιάννινα. Ακόμα και όσοι στεκόταν κριτικά απέναντι στην ομάδα, για διάφορους λόγους, άρχισαν κι αυτοί να πείθονται ότι ο ΠΑΣ με το καλό ξεκίνημα έδειξε ότι έχει δυνατότητες για να πάει καλά και στο φετινό πρωτάθλημα. Συνεπώς στο επόμενο ματς με την Ξάνθη στα Γιάννινα που θα γίνει την άλλη Κυριακή θα υπάρξει μεγαλύτερη προσέλευση φιλάθλων και ο ΠΑΣ θα ανακτήσει και πάλι τη δυναμική της εξέδρας. Ο Γιάννης Πετράκης στο διάστημα της διακοπής θα κάνει μίνι προετοιμασία για να διατηρηθεί η ομάδα σε καλά επίπεδα. Ατομικό πρόγραμμα κάνει ο Κριστιάν Τσάβεζ για να ξεπεράσει το πρόβλημα που έχει στους προσαγωγούς και να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Στην Εθνική Σλοβενίας κλήθηκε ο Στρούνα, στην Εθνική Αλβανίας ο Λίλα και ήδη είναι στις πατρίδες τους.