Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Πως έχει η κατάσταση στον ΠΑΣ μετά την απόκτηση Ναδάλες

Πως έχει η κατάσταση στον ΠΑΣ μετά την απόκτηση του Νταβίντ Ναδάλες

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Μετά την απόκτηση και του Νταβίντ Ναδάλες ας δούμε τι γίνεται με τη θέση αυτή και πως διαμορφώνεται η κατάσταση στην ομάδα του ΠΑΣ. Ως ακραίος αμυντικός στα δύο πρώτα παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης και Πανθρακικό αγωνίστηκε ο Στρούνα που τα πήγε καλά και δεξιά ο Ντάσιος.
Ο Σλοβένος θα συνεχίσει και στα επόμενα παιχνίδια στη θέση αυτή, αφού και ο Ναδάλες δεν είναι έτοιμος ακόμα για να πάρει φανέλα αφού συμπλήρωσε μια εβδομάδα προπονήσεων στα Γιάννινα, αλλά και ούτε ο Πετράκης είναι διαθέσιμος να αλλάξει τα πλάνα τη στιγμή που η ομάδα κατά μέσο όρο απόδοσης στα δύο ματς είχε μια καλή παρουσία.

Αλλά επειδή το πρωτάθλημα έχει δρόμο και θα υπάρξουν ελλείψεις από τραυματισμούς, τιμωρίες, ντεφορμάρισμα, ο Κρητικός τεχνικός έκρινε ότι ήταν επιβεβλημένη η απόκτηση του Ναδάλες που είναι καλός από τα αριστερά και με καλό αριστερό πόδι. Ο ΠΑΣ έχει το δικαίωμα για μια ακόμα μεταγραφή ξένου παίκτη ή άνω των 24 ετών. Επί του παρόντος φαίνεται να έχει κλείσει το ρόστερ. Όμως επειδή για τους ελεύθερους παίκτες οι μεταγραφές είναι μέχρι στις 12 Σεπτεμβρίου, αν μέχρι τότε προκύψει κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση μπορεί να κινήσει το ενδιαφέρον της ομάδας των Ιωαννίνων. Η οποία στο φετινό μεταγραφικό παζάρι κινήθηκε πολύ περιορισμένα σε σχέση με προηγούμενα χρόνια.

Μετά την απόκτηση των Μανιά, Σαπαλίδη, Ηλιάδη, Ναδάλες και τον δανεισμό του Γιαννιώτη από τον Ολυμπιακό, το ρόστερ του ΠΑΣ έχει ως εξής: ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Βελλίδης, Σωτηρίου, Γιαννιώτης. ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Ναδάλες, Ντάσιος, Στρούνα, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μπέριος, Σκόνδρας. ΜΕΣΟΙ: Λίλα, Τσουκαλάς, Χαρίσης, Ακόστα, Τσάβεζ, Αυγενικού, Ιωάννου, Κοροβέσης, Κρητικός, Ηλιάδης.  ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Ίλιτς, Σαπαλίδης, Μανιάς, Γιάκος, Νάκος.


Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Γιάννης Πετράκης ξεκίνησε μίνι προετοιμασία για να διατηρηθεί η ομάδα σε καλή κατάσταση ενόψει του αγώνα της 3ης αγωνιστικής με τη Skoda Ξάνθη στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Χτες παρότι έβρεχε δυνατά όλη μέρα στα Γιάννινα, προκαλώντας ακόμα και πλημμύρες σε ορισμένα σημεία της πόλης, συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ και μάλιστα με διπλές προπονήσεις πρωί και απόγευμα. Μάλιστα το απόγευμα παρότι το γήπεδο είχε νερά στο ΠΕΑΚΙ έγινε και δίτερμα για να μη χάσουν οι παίκτες επαφή με τη μπάλα και το γήπεδο. Μέχρι να γίνει το επόμενο ματς με την Ξάνθη και ο Ναδάλες θα προσαρμοστεί καλύτερα στα νέα δεδομένα, αλλά και ο Μανιάς θα είναι περισσότερο έτοιμος και θα μπορεί να παίρνει περισσότερο χρόνο στα παιχνίδια και όχι πεντάλεπτα όπως στα δύο πρώτα ματς. Τέλος για σήμερα είναι προγραμματισμένη μία προπόνηση στις 11 η ώρα το πρωί.