Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Κ-20: Ο Αστέρας Τρίπολης 2-1 τον ΠΑΣ μέσα στα Γιάννινα

Για το πρωτάθλημα νέων Κ-20 ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης 1-2


Στον εξ’ αναβολής αγώνα του πρωταθλήματος νέων Κ-20 της 1ης αγωνιστικής ο ΠΑΣ Γιάννινα ηττήθηκε στο ΠΕΑΚΙ από τον Αστέρα Τρίπολης με σκορ 2-1. Ο ΠΑΣ ευτύχησε να ανοίξει πρώτος το σκορ στο 6 με κοντινό σουτ του Αναστασιάδη.
Ο Αστέρας ισοφάρισε 1-1 με σουτ μέσα από τα καρέ του Καστρινέα και το γκολ της νίκης για τους Αρκάδες σημείωσε στο 67’ ο Γαρυφαλλόπουλος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, Οι νικητές που ήταν καλύτεροι είχαν δοκάρι στο 15 με κεφαλιά του Σαλαπάτα και στο 90 με σουτ του Παπαπέτρου. Το παιχνίδι παρακολούθησε και ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χαράλαμπος Αθανασίου (Άρτας) με βοηθούς τους Δημήτριο Σαρλή (Άρτας), Αναστάσιο Γαρδικιώτης. Παρατηρητής ο Κωνσταντίνος Δάλλας (Ηπείρου).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Τάτσης): Κολιοφούκας, Τάχιας, Φίλιος, Αλεξίου, Πανταζής, Κοζάκης, Βασιλείου, Γιάκος, Τζιάλλας, Αναστασιάδης, Πασχάλης.


ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Πάβλοβιτς): Κόκκαλης, Γογώνας, Παππαγγέλης, Καστριτσέας, Μάνος, Βελισσάρης, Τσιώλης (79' Τριανταφύλλης), Κονιδάς (61' Μαργαρίτης), Γαρυφαλόπουλος, Σαλαπάτας, Γκρόσιος (65' Παπαπέτρου).