Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΕΠΣΗΠ ενημερώνει και ευχαριστεί τους ρέφερι

Οι ανακοινώσεις και τα δελτία Τύπου της ΕΠΣΗΠ

Σειρά ανακοινώσεων εξέδωσε η ΕΠΣΗΠ ενημερώνοντας τους φιλάθλους, παράγοντες, προπονητές, παίκτες, σωματεία, αθλητική κοινότητα της περιοχής για θέματα της αρμοδιότητάς της και της επικαιρότητας.
Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους διαιτητές για τη συνεργασία ώστε πολύ σύντομα μετά τη λήξη των αγώνων στο σάιτ της ΕΠΣΗΠ να βγαίνουν και τα φύλλα αγώνα πέρα από τα αποτελέσματα. Όπως έγραψε και προ ημερών το gianninasports είναι μια καινοτομία πρωτοποριακή για τα τοπικά δεδομένα και όχι μόνο.

Η ανακοίνωση για τους διαιτητές

«Η ΕΠΣ Ηπείρου   ανταποκρινόμενη στην νέα εποχή που θέλει να έχει σχετικά με την ενημέρωση των αποτελεσμάτων των αγώνων, αλλά και την πλήρη καταγραφή των φύλλων αγώνα δίνοντας την δυνατότητα στον κάθε ενδιαφερόμενο, να έχει πλήρη εικόνα για το παιχνίδι και στατιστικά για την κάθε ομάδα, θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τους διαιτητές και να δείξει πόσο σημαντικός είναι ο ρόλο τους στην παραπάνω προσπάθεια συμβάλλοντας με την άμεση και γρήγορη αποστολή όλων των στοιχείων στο site της ένωσης».

Επισημάνσεις στους παράγοντες

«Η ΕΠΣΗΠ απευθύνεται στους παράγοντες των ερασιτεχνικών ομάδων όταν προκύπτουν ακραία καιρικά φαινόμενα κατά τις ώρες της προπόνησης να δείχνουν ιδιαίτερη προσοχή και να αποφεύγουν κάθε αθλητική δραστηριότητα  για την προστασία των αθλητών».

Οι προπονητές να παραλάβουν τις κάρτες


«Παρακαλούμε όσοι προπονητές είναι κάτοχοι διπλωμάτων ΟΥΕΦΑ ή αντίστοιχης πιστοποίησης να προσέλθουν στην ΕΠΣΗΠ για να παραλάβουν τις αντίστοιχες κάρτες προπονητών ώστε με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου να μπορούν απρόσκοπτα να δίνουν οδηγίες από τούς πάγκους των ομάδων τους, συμπεριλαμβάνονται και οι προπονητές των τμημάτων  υποδομής. Κόστος ετήσιας κάρτας για τούς προπονητές  των  κατηγοριών Β και Γ καθώς και των τμημάτων υποδομής 40 ευρώ, κατηγορία Α 50 ευρώ».