Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Αλέκος Τάτσης κέρδισε τον αδελφό του Γιάννη!

Ο Αλέκος Τάτσης που είναι στον πάγκο του Κένταυρου Μουσιωτίτσας (φωτο super-fm.gr) κέρδισε τον αδελφό του Γιάννη με 2-0

Οι αδελφοί Αλέκος και Γιάννης Τάτσης τέθηκαν σήμερα αντιμέτωποι ως αντίπαλοι προπονητές, στον αγώνα κυπέλλου που έγινε στο ΠΕΑΚΙ ανάμεσα στον Κένταυρο Μουσιωτίτσας και την ομάδα νέων του ΠΑΣ Γιάννινα. Στον πάγκο του Κένταυρου ο Αλέκος στον πάγκο του ΠΑΣ ο Γιάννης. Το ματς είδαν ο Γιάννης Πετράκης οι συνεργάτες του και αρκετοί παίκτες. Στην κανονική διάρκεια το αποτέλεσμα ήταν 0-0 αλλά στην παράταση προκρίθηκε ο Κένταυρος Μουσιωτίτσας που κέρδισε 2-0 με γκολ που σημείωσαν στο 92’ ο Γ. Δόσης και στο 99’ με πέναλτι ο Ορφανός. Από το 48’ ο ΠΑΣ έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κοζιάκη. Στη φάση αυτή καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ του Κένταυρου που εκτέλεσε ο Δόσης στο δοκάρι. Στο 101’ αποβλήθηκε και ο Μπίντος των νικητών. Διαιτητής ο Μήτσιος.
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΜΟΥΣΙΩΤΙΤΣΑΣ (Αλέκος Τάτσης): Γκλίμης, Νικόπουλος, Μπίντος, Δόσης Χρ., Τζουλιάνο, Αναγνωστόπουλος, Παππάς, Βαζάτης (46' Δόσης Χρ.), Ορφανός, Κίτσος, Δόσης Γ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Τάτσης): Οικονόμου, Κοζάκης, Φίλιος, Γκουγιάνος, Αλεξίου, Πανταζής, Λάμπρου (54' Δάλλας), Γιάκος, Μπιστιόλης, Μάντζιος, Περβανάς (30' Μάης).


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

ΣΤΑΥΡΑΚΙ – ΔΟΞΑ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 5-0: Τι σκορ μιλά από μόνο του. Τρία γκολ πέτυχε ο Μαριόλας και από ένα Γώγος και Ιωσήφ. Στο 62’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Κορδιάς των Αναργύρων. Διαιτητής ο Γεωργάκης με βοηθούς Διαμάντη και Ζιώγα.

ΧΟΥΛΙΑΡΑΔΕΣ – ΤΙΤΑΝ ΛΟΓΓΑΔΩΝ 1-0: Αμφίρροπο και δυνατό παιχνίδι έγινε το απόγευμα στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ. Τελικά η Α. Ε. Χουλιαράδων με γκολ του Γκόλια στο 62’ πήρε τη νίκη – πρόκριση με 1-0. Διαιτητής ο Τάσης με βοηθούς Μάρκου, Παπαλαζάρου.

-Το ματς Αμπελόκηποι – Κρανούλα είναι σε εξέλιξη