Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Άριστα παίρνει η ΕΠΣΗΠ στο κομμάτι της ενημέρωσης

Συνεχής ενημέρωση υπάρχει από την ιστοσελίδα της ΕΠΣΗΠ για όλα τα θέματα, γεγονός πρωτόγνωρο για τα δεδομένα των Ιωαννίνων.

Οφείλουμε για μια ακόμα φορά να αποδώσουμε για μια ακόμα φορά τα εύσημα στην ΕΠΣΗΠ για τα τεράστια άλματα προόδου που σημείωσε στο επικοινωνιακό κομμάτι, γεγονός πρωτόγνωρο για τα τοπικά δεδομένα, λαμβάνοντας υπόψη το τι γινόταν πριν.
Μάλιστα το Σάββατο λίγη ώρα μετά τη λήξη των αγώνων κυπέλλου στην ιστοσελίδα της Ένωσης όχι απλά υπήρχαν τα αποτελέσματα των αγώνων, αλλά και τα φύλλα αγώνων. Κάνοντας κανείς κλικ πάνω στο αποτέλεσμα μπορεί να δει τα πλήρη στοιχεία του κάθε αγώνα. Συνθέσεις, σκόρερ, ηλικίες παικτών, διαιτητές και τα γήπεδα που έγιναν οι αγώνες, Είναι μια πρωτοπορία και πιστεύουμε αυτή η συνεχόμενη και ποιοτική ροή ενημέρωσης θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

Με την ευκαιρία να σημειώσουμε ότι από τη μέρα που τέθηκε σε λειτουργία το αναβαθμισμένο σάιτ της ένωσης (epsip.gr) υπάρχει συνεχής ενημέρωση περί όλων των θεμάτων και δραστηριοτήτων, ενώ μας πληροφορούν ότι τα καλύτερα έρχονται καθώς στον προγραμματισμό για τη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας υπάρχουν και άλλες ενότητες που θα βγουν στο μέλλον.