Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Γιάννης Τάτσης: Δημιουργούμε μια νέα ουσιαστικά ομάδα

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ έκανε ο προπονητής της ομάδας νέων Κ-20 Γιάννης Τάτσης.

Ο ΠΑΣ στην πρεμιέρα των αγώνων του πρωταθλήματος νέων Κ-20 της σούπερ λίγκα έχασε στην Κομοτηνή 2-0 από τον Πανθρακικό με τα δύο γκολ του Παπαρούνα.
Ο προπονητής Γιάννης Τάτσης σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι αυτό όσο και στη δουλειά που γίνεται στην ομάδα αναφέροντας τα εξής: «Ήταν ο πρώτος επίσημος αγώνας της ομάδα μας και με δεδομένο το ότι είχαμε πολλές ελλείψεις είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση όλων των ποδοσφαιριστών μου. Αγωνισθήκαμε με ορθολογικό και σωστό τρόπο για να φτάσουμε στο γκολ αλλά  και  να αμυνθούμε.
Είμαι ικανοποιημένος σε ότι αφορά την δημιουργία ευκαιριών για γκολ , αλλά εμφανίζουμε  σοβαρό πρόβλημα στην αποτελεσματικότητα
Στον σημερινό αγώνα δεν είχαμε στην διάθεση μας τον Τάχια που ανέβασε το πρωί πυρετό, τον Φίλιο που βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα για τον αν θα παραμείνει, ο Ιωάννου τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 20΄ ενώ κάποια καινούρια στην ομάδα παιδιά είναι τιμωρημένα, από πέρσι και δεν μπόρεσαν να αγωνισθούν.

Φέτος δημιουργούμε μια νέα ουσιαστικά ομάδα, μιας και έχουν φύγει πολλά παιδιά, όπως οι Παπαρούνας, Φαρμάκης, Πότσης, λόγω σπουδών, ο Νάκος, που ήταν ο μόνιμος σκόρερ μας τα τελευταία χρόνια, είναι πλέον στην πρώτη ομάδα, όπως και ο Χαρίσης, ο Μουσκάι πήρε μεταγραφή, ενώ έχουν έρθει πολλά παιδιά και από την Κ17.

Θέλουμε λοιπόν υπομονή και χρόνο, ώστε να έχουμε θετικά αποτελέσματα, εφόσον και αυτή την χρονιά, για εμάς προέχει η σωστή εκπαίδευση και εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών μας, ώστε να μπορέσουν να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα, ακολουθώντας το παράδειγμα των Χαρίση, Νάκου, Ιωάννου, Παππα, Μουσκάι, Κολιοφούκα, Τάχια, Πασχάλη που αναδείχθηκαν τα τελευταία χρόνια από τις υποδομές μας».