Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

LIVE ΠΑΣ - Παναιτωλικός 0-1 (ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ)

ΠΑΣ - Παναιτωλικός 0-1

Καλησπέρα σας από το εθνικό στάδιο «Ζωσιμάδες» των Ιωαννίνων. Το gianninasports.blogspot.com θα σας μεταδώσει τον φιλικό αγώνα του ΠΑΣ με τον Παναιτωλικό.
Κάντε ανανέωση της σελίδας γιατί υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξη του αγώνα


ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΩΝ ΦΑΣΕΩΝ

1': Έναρξη του αγώνα. 

Στο γήπεδο είναι περίπου 700 με 800 φίλαθλοι σε μια δύσκολη και.... αντιποδοσφαιρική μέρα, με ζέστη, φυγή στις παραλίες και στα χωριά που υπάρχουν δεκάδες εκδηλώσεις και πανηγύρια.

4': Καλή ευκαιρία για τον Παναιτωλικό να ανοίξει το σκορ όταν σε μπαλιά του Κέβιν ο Μήλιος μόνος του μέσα από την περιοχή σούταρε πάνω στον Βελλίδη.

Ο ΠΑΣ παίζει με σύστημα 4-4-2 δηλαδή με τερματοφύλακα τον Βελλίδη, δεξιό αμυντικό τον Ντάσιο, αριστερό τον Κοροβέση, στόπερ τους Τζημόπουλο, Μιχαήλ, στο κέντρο Λίλα, Χαρίση, Ακόστα, Κρητικό και στην επίθεση Γιάκο Ίλιτς. 
Μια άποψη από τις εξέδρες πριν ξεκινήσει το παιχνίδι.Μετά η προσέλευση του κόσμου έγινε μεγαλύτερη.

10': Στα πρώτα 10 λεπτά ο Παναιτωλικός είναι πιο δραστήριος και πιό κινητικός από τον ΠΑΣ έχοντας περισσότερη κατοχή μπάλας 

14:' Εκτός από την ευκαιρία του Παναιτωλικού στο 4' δεν υπήρξε μέχρι τώρα καμία άλλη αξιόλογη φάση. 

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε με 4-2-3-1 έχοντας τερματοφύλακα τον Ράφαελ, δεξιό αμυντικό τον Κουτρομάνο, αριστερό τον Κέβιλ, στόπερ τους Κούσα και Μαλεζά, αμυντικά χαφ τους Μαρτίνες, Γοδόι, δεξί χαφ τον Μήλιο, αριστερό τον Κάπελ, κεντρικό χαφ τον Κόρμπο και στην κορυφή της επίθεσης τον Άλβεε.

18: Στα τελευταία 3 λεπτά ο ΠΑΣ άρχισε να πιέζει τον Παναιτωλικό αναζητώντας το γκολ για το προβάδισμα. Ο κόσμος είναι εκδηλωτικός και ενισχύσει τους παίκτες του Γιάννη Πετράκη. 

15': Ο Ίλιτς με κοντινό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά η φάση είναι ως μη γενόμενη γιατί προηγήθηκε φάουλ του Σέρβου φορ στον Κουτρομάνο.
Στιγμιότυπο από την φιλική αναμέτρηση ΠΑΣ - Παναιτωλικός

20': Ο Άλβες έκανε καλή κίνηση απο αριστερά έκανε την παράλληλη σέντρα αλλά αδράνησε ο Μήλιος και έτσι η μπάλα έφυγε πλάγια άουτ.

26': Στα τελευταία 5 λεπτά έπεσε ο ρυθμός του παιχνιδιού. Είναι περισσότερο παιχνίδι κέντρου χωρίς μεγάλες φάσεις μπροστά από τις εστίες των ομάδων.

27': Σε τραβέρσα του Ακόστα, βγήκε γρήγορα ο Ράφαελ και μάζεψε τη μπάλα προ του εφορμούντα Κοροβέση.


31': Εκτέλεση φάουλ του Ακόστα εύκολη υπόθεση για τον Ράφαελ να μπλοκάρει τη μπάλα. 

33': Σκληρό φάουλ του Μαλεζά στον Κοροβέση και παρατηρήσεις από τον διαιτητή στον στόπερ του Παναιτωλικού.

34': Πρώτη αλλαγή για τον ΠΑΣ τη θέση του Ντάσιου που είχε χτυπήσει στη φάση του 4ου λεπτού πήρε ο διεθνής Σλοβένος Αντράζ Στρούνα καταχειροκροτούμενος από τους φιλάθλους.

Ένα άλλο πανοραμικό στιγμιότυπο από τις εξέδρες του σταδίου "Ζωσιμάδες"


37': Καλό σουτ στη γωνία του Γιάκου απέκρουσε θαυμάσια ο Ράφαελ και απομάκρυνε τη μπάλα ο Κουτρομάνος.

41': Ο Γιάκος ξέφυγε από τον Κούσα και ετοιμαζόταν να κάνει την κούρσα με τη μπάλα για να μπει στα καρέ του Παναιτωλικού αλλά τον ανέκοψε τραβώντας τον από τη φανέλα ο Κέβιν.

43': Καλή κίνηση του Στρούνα από δεξιά, έκοψε τη μπάλα στο κέντρο της άμυνας του Παναιτωλικού αλλά το γυριστό σουτ του Χαρίση έφυγε άουτ. Μια φάση που προκάλεσε το χειροκρότημα των φιλάθλων.

45': Νέα καλή προσπάθεια των παικτών του ΠΑΣ όταν Γιάκος και Κρητικός έπαιξαν το "1-2" ο πρώτος βρέθηκε σε θέση βολής πήγε να περάσει τη μπάλα πάνω από τον Ράφαελ που βγήκε από την εστία του αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Πολλά χειροκροτήματα και πάλι από τους 900 περίπου φίλους του "Άγιαξ" 

45+1' ΛΗΞΗ Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

46': Έναρξη β' ημιχρόνου

Ο ΠΑΣ ξεκίνησε το β' ημίχρονο με την ίδια ενδεκάδα και χωρίς αλλαγές. 
Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε με τέσσερις αλλαγές, Τη θέση του Ράφαελ πήρε ο Στεφανάκος κάτω από τα γκολπόστ, τη θέση του Κουτρομάνου ο Μύγας, τη θέση του Κόρμπου ο Μπεχαράνο) και τη θέση του Μήλιου ο Κολοκοτρώνης.

50': Γκολ για τον Παναιτωλικό με τον Κάπελ ο οποίος με πλασέ μέσα από τα καρέ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Βελλίδη και έκανε το ΠΑΣ - Παναιτωλικός 0-1.

Οι υπόλοιποι παίκτες που είναι στον πάγκο του ΠΑΣ προθερμαίνονται υπό την επίβλεψη των συνεργατών του Γιάννη Πετράκη. Σε λίγο θα αρχίσουν οι πρώτες αλλαγές για τον ΠΑΣ.

56': Ένταση στον αγωνιστικό χώρο από σκληρό μαρκάρισμα του Γοδόι στον Ίλιτς που προκάλεσε τις φωνές των φιλάθλων. Στον αγωνιστικό χώρο ηρέμησαν αμέσως τα πνεύματα.

Όπως στο ξεκίνημα του α' ημιχρόνου, έτσι και στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Παναιτωλικός μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο και κατάφερε να προηγηθεί με τον Κάπελ.

Στο γήπεδο είναι πάνω από 1000 οι φίλοι του ΠΑΣ που παρακολουθούν την αναμέτρηση, αριθμός ικανοποιητικός για την εποχή και τη μέρα που είναι (πρώτο Σάββατο του Αυγούστου εν μέσω διακοπών και εκδηλώσεων). Ο κόσμος είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικός και στηρίζει την ομάδα.


63': Δύο αλλαγές για τον Παναιτωλικό. Τη θλση του Μαλεζά ο Εντεγκέλε και τη θέση του Κέβιν ο Κωνσταντινόπουλος.


65': Δέκα αλλαγές για τον ΠΑΣ. Αποχώρησαν οι Βελλίδης, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Κοροβέσης, Ακόστα, Λίλα, Χαρίσης, Κρητικός, Γιάκος, Ίλιτς και πέρασαν οι Σωτηρίου, Μπέριος, Σκόνδρας, Μουσκάι, Αυγενικού, Τσουκαλάς, Ηλιάδης, Νάκος, Τσάβεζ, Σαπαλίδης.


71': Καλή εκτέλεση φάουλ του Μαρτίνες στη γωνία εξουδετέρωσε ο Σωτηρίου. 


Πολλά νεύρα στον αγωνιστικό χώρο μετά από σκληρά μαρκαρίσματα των παικτών του Παναιτωλικού που και για λόγους γοήτρου προσπαθούν να κρατήσουν το 0-1. Ο ΠΑΣ χωρίς να είναι ιδιαίτερα καλός προσπαθεί για την ισοφάριση με τη στήριξη των φιλάθλων του. 

81': Τη θέση του Στρούνα πήρε ο Γιάννης Ιωάννου.

Λίγες οι φάσεις στο β' ημίχρονο με παιχνίδι σκοπιμότητος από τον Παναιτωλικό που προσπαθεί για ψυχολογικούς λόγους να κρατήσει το 0-1 απέναντι σε έναν ΠΑΣ που προσπαθεί αλλά χωρίς να μπορεί να μεσουσιώσει σε γκολ αυτή τη δραστηριότητα.

86' Πολύ κοντά σε ένα δεύτερο γκολ έφτασε ο Παναιτωλικός όταν από αριστερά εκτέλεσε κόρνερ ο Μπεχαράνο, η πρώτη κεφαλιά του Εντζεγκέλε βρήκε το δοκάρι, στην επαναφορά της μπάλας έκανε υπό πίεση την κεφαλιά ο Κολοκοτρώνης που βρήκε την πάνω πλευρά του οριζόντιου δοκαριού του Σωτηρίου και έφυγε άουτ.

90+1':  Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ να ισοφαρίσει όταν από δεξιά βρέθηκε στον κενό χώρο ο Τσάβεζ που σούταρε άουτ ενώ δίπλα του ήταν ακάλυπτος ο Σαπαλίδης που αν την "έσπαγε" μόνος του θα έσπρωχνε τη μπάλα στα δίχτυα.

90+2': Ο Τσάβεζ άνοιξε την άμυνα του Αγρινίου αλλά ενώ ετοιμαζόταν να πλασάρει, τελευταία στιγμή του έκλεψε τη μπάλα ο Κούσας. 


Λήξη του αγώνα με νικητή τον Παναιτωλικό που χωρίς να είναι ιδιαίτερα καλός πέτυχε το γκολ της νίκης αιφνιδιάζοντας τον ΠΑΣ στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου και από εκεί και μετά στο β' ημίχρονο οργανώθηκε στην άμυνα για να κρατήσει το αποτέλεσμα. Ο ΠΑΣ δεν ήταν τόσο καλός όσο σε άλλα παιχνίδια, φάνηκε κουρασμένος. Είχε κάποια καλά διαστήματα όπως στο 30' - 45' και 75'-90' να πετύχει γκολ αλλά δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο για τα δίχτυα.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

 Διαιτητής ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης του συνδέσμου Ηπείρου.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΣ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης(63' Σωτηρίου), Ντάσιος (34' Στρούνα - 81' Ιωάννου), Τζημόπουλος (63' Μπέριος), Μιχαήλ (63' Σκόνδρας), Κοροβέσης (63' Μουσκάι), Ακόστα (46' Τσάβεζ), Λίλα (36' Τσουκαλάς), Χαρίσης (63' Αυγενικού), Κρητικός (63' Ηλιάδης), Γιάκος (63' Νάκος), Ίλιτς (63' Σαπαλίδης)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Ράφαελ (46' Σρεφανάκος - 84' Κολοβούρης), Κουτρομάνος (46' Μύγας), Κέβιν (63' Κωνσταντινόπουλος), Κούσας (65' Καλογέρης), Κόρμπος (46' Μπεχαράνο), Άλβες (65' Ζαρκάδας), Κάπελ, Μαλεζάς (63' Αντζεγκέλε), Μήλιος (84' Κολοκοτρώνης), Μαρτίνες (65' Χαντάκιας), Γοδόι


ΟΙ ΠΑΓΚΟΙ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΑΣ: Σωτηρίου, Μπέριος, Σκόνδρας, Στρούνα, Τσουκαλάς, Τσάβεζ, Αυγενικού, Ηλιάδης, Νάκος, Σαπαλίδης, Ιωάννου.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κωνσταντινόπουλος, Μπεχαρανό, Χαντάκιας, Καλογέρης, Στεφανάκος (γκολκίπερ), Μύγας, Εντζεγκέλε, Κολοβούρης, Κολοκοτρώνης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ζαρκάδας.