Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Ο Σέμος κάνει τις πρώτες εκτιμήσεις για Θεσπρωτό

Προπονητής στον Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας ανέλαβε ο Λάζαρος Σέμος.

Ο Α.Σ. Θεσπρωτός  ανακοινώνει την  πρόσληψη του Λάζαρου Σέμου στη θέση του προπονητή για την αγωνιστική σεζόν 2014-15. Η διοίκηση εκτίμησε, μετά από συζητήσεις που είχε με τον κ. Σέμο, ότι είναι ο κατάλληλος να οδηγήσει το Θεσπρωτό με ασφάλεια στο νέο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Football League 2.

Η παρουσίαση του νέου προπονητή θα γίνει σήμερα (28/7), στις 8 μ.μ., στην αίθουσα «Πάνθεον».

Ποιος είναι ο νέος προπονητής

O Λάζαρος Σέμος έχει να επιδείξει μια μεγάλη καριέρα ως ποδοσφαιριστής αγωνιζόμενος, μεταξύ άλλων, σε ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλή, Ακράτητο, Κασσάνδρα, Δόξα Κατωκοπιάς, Βέροια, Αχαρναϊκό και Δόξα Κρανούλας.
Είναι κάτοχος UEFA A’ και ως πρώτος προπονητής έχει εργαστεί στην Κ-20 του ΠΑΣ Γιάννινα και στην Προοδευτική Περάματος.  Διετέλεσε, για ένα εξάμηνο τη σεζόν 2011-12, βοηθός του Πάμπου Χριστοδούλου στην Α.Ε.Λ. , με την κυπριακή ομάδα να συμμετέχει εκείνη τη χρονιά στους ομίλους του Europa League, αφού πρώτα είχε χάσει στις λεπτομέρειες από την Άντερλεχτ την πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League.

Σέμος: «Τιμή μου να δουλέψω στο Θεσπρωτό»

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Λάζαρος Σέμος τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Θεσπρωτού και προσωπικά τον πρόεδρο κ. Γόγολο για την τιμή που μου έκανε να με επιλέξει ως προπονητή στην ιστορική ομάδα του Θεσπρωτού που όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει για την πόλη της Ηγουμενίτσας.

 Αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος που το επαγγελματικό μου ξεκίνημα ως πρώτος  προπονητής ταυτίζεται με την ομάδα του Θεσπρωτού και υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε η ομάδα να κάνει ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.