Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Είναι καλό μάθημα η ήττα από τον Παναιτωλικό

Καλό θα κάνει η ήττα από τον Παναιτωλικό υπό την έννοια ότι θα προσγειωθούν όλοι στην σκληρή πραγματικότητα και να περιμένουν ένα δύσκολο πρωτάθλημα


Προσγειώθηκε ….ανώμαλα ο ΠΑΣ στο σημερινό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και αυτό θα του κάνει καλό για τη συνέχεια και πρωτίστως για τους εξής λόγους:


-Θα προσγειωθούν όλοι στην σκληρή πραγματικότητα ότι δεν θα είναι όλες οι ομάδες στη σούπερ λίγκα όπως ο αδύναμος Πλατανιάς στο Καρπενήσι ή όπως η Βέροια που έδειξε πολλές αδυναμίες την περασμένη Τετάρτη. Θα υπάρξουν ομάδες δυνατές σαν τον Παναιτωλικό που θα χτυπούν τα παιχνίδια και μέσα στα Γιάννινα.

-Μετά τις τελευταίες νίκες στα φιλικά και με τα καλά λόγια που γράφηκαν ίσως να πήραν αέρα και τα μυαλά ορισμένων οπότε η σημερινή ήττα θα τους προσγειώσει. Σήμερα ήταν κακός ο ΠΑΣ, έχοντας μόνο προς το τέλος των δύο ημιχρόνων κάποια καλά διαστήματα απόδοσης και ο κόσμος που πήγε στο γήπεδο, άλλα περίμενε να δει και άλλα είδε. Δεν ξέρουμε αν είναι η κούραση ή η ποιότητα της αντίπαλης ομάδας που δυσκόλεψε την κατάσταση, αλλά ο ΠΑΣ δεν ικανοποίησε τον κόσμο του. 


-Τρίτον και πιο σημαντικό θα έχει αντιληφθεί ο Χριστοβασίλης και οι συνεργάτες του ότι θα πρέπει να κάνουν τις μεταγραφές που θέλει ο Πετράκης για να ενισχυθεί η ομάδα και να βελτιώσει την ποιότητά της. Ο Παναιτωλικός που έδειξε αυτό το σύνολο που έχει ακόμα να δώσει πολλά (ίσως να είναι η έκπληξη του νέου πρωταθλήματος) δεν έγινε από τύχη, αλλά γιατί ξόδεψε χρήματα για να πάρει παίκτες. Δεν λέμε ο ΠΑΣ να κάνει τα λάθη του πρόσφατου παρελθόντος για να χρυσοπληρώσει καμένα χαρτιά που έκαναν τουρισμό στα Γιάννινα, αλλά αυτά τα αξιόλογα παιδιά που δίνουν ακόμα και το κάτι παραπάνω από τις δυνατότητές του να τα ενισχύσει ακόμα περισσότερο. Με λίγες αλλά στοχευμένες μεταγραφές.