Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Ο Κουβεντάρης προπονητής τερματοφυλάκων στο Θεσπρωτό

Συνεργάτης του Λάζαρου Σέμου και προπονητής τερματοφυλάκων στο Θεσπρωτό ο Σάκης Κουβεντάρης (φωτο)

Πραγματοποιήθηκε χθες (28/7) η παρουσίαση του νέου προπονητή του Θεσπρωτού, Λάζαρου Σέμου, ο οποίος είχε δίπλα του και το γνωστό από το πέρασμά του από τον ΠΑΣ Γιάννινα, Θανάση Κουβεντάρη.

Ο παλαίμαχος, πλέον, πορτιέρε ανέλαβε προπονητής τερματοφυλάκων στην ομάδα της Ηγουμενίτσας και στις πρώτες του δηλώσεις σημείωσε: «Καταρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον προηγούμενο προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας  που πραγματοποίησαν μια πολύ καλή πορεία στο περσινό πρωτάθλημα.
Είναι τιμή μου που θα δουλέψω σε μια ιστορική ομάδα όπως ο Θεσπρωτός και υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε η ομάδα  να κάνει ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.
Η θέση του τερματοφύλακα στο ποδόσφαιρο είναι πολύ σημαντική και γι’ αυτό το λόγο χρειάζεται εξειδικευμένη προπόνηση. Δε θέλω να πω κάτι περισσότερο, γιατί η δική μου δουλειά αρχίζει στο γήπεδο την επόμενη Δευτέρα που ξεκινάει η προετοιμασία.
Who is who
Ο Θανάσης Κουβεντάρης είναι γεννημένος στις 19-01-83 και έχει αγωνιστεί ως τερματοφύλακας σε Εθνικό Σιδηροκάστρου, ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΣ Πρέβεζα, Παναχαϊκή και Δόξα Κρανούλας.

Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B’ φιλοδοξώντας να κάνει ένα καινούριο ξεκίνημα ως προπονητής τερματοφυλάκων.