Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Στο προσκήνιο η περίπτωση με τον Μανιά του Άρη

Ο ΠΑΣ φέρεται να είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Μιχάλη Μανιά που έμεινε ελεύθερος από τον 'Αρη.

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα θα φορέσει τελικά ο Μιχάλης Μανιάς! Ο Έλληνας επιθετικός είχε προτάσεις από αρκετές ομάδες, αλλά τελικά θ’ αγωνιστεί την επόμενη σεζόν με τα χρώματα των Ηπειρωτών. Στον ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του ο Μιχάλης Μανιάς. 


Ο Έλληνας επιθετικός που έμεινε ελεύθερος μετά τον υποβιβασμό του Άρη, είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της Σούπερ Λίγκας και της Football League. 

Εκείνη που κατάφερε ωστόσο να τον αποκτήσει είναι τελικά ο ΠΑΣ, με τον οποίο τα βρήκε σε όλα την Τρίτη. 

Μόλις λοιπόν ο Μανιάς ολοκληρώσει τη συμφωνία του με το σύλλογο -υπογράφοντας το νέο του συμβόλαιο- θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη και θα επιδιώξει να επαναλάβει την καλή περσινή του σεζόν (όταν σε 30 συμμετοχές με τον Άρη πέτυχε 7 γκολ).


ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Άλλο ρεπορτάζ από το novasports.gr για ΠΑΣ και Μανιά


Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννενα θα πρέπει να θεωρείται ο Μιχάλης Μανιάς, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν την Τρίτη (29/7) για συνεργασία και ν΄ απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις.

Ο επιθετικός του Άρη έμεινε ελεύθερος μετά τον υποβιβασμό των Θεσσαλονικέων στη Φούτμπολ Λιγκ κι άμεσα αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη.