Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Και επίσημα στον "Άγιαξ" ο Αντώνης Ηλιάδης

Ο Αντώνης Ηλιάδης ποζάρει στα γραφεία του ΠΑΣ ως παίκτης και επίσημα του θρυλικού "Άγιαξ της Ηπείρου" αισθανόμενος και το μεγάλο βάρος της φανέλας.

Όπως αναμενόταν ο Αντώνης Ηλιάδης πέρασε με επιτυχίες τις εξετάσεις και τα δοκιμαστικά και έτσι εντάχτηκε επίσημα στη δύναμη του ΠΑΣ μετά από πρόταση του Γιάννη Πετράκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ και οι πρώτες δηλώσεις
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αντώνη Ηλιάδη  για τα επόμενα δυο χρόνια. Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Αντώνης Ηλιάδης δήλωσε στο pasgiannina.gr: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κο Χριστοβασίλη, τον προπονητή μου κο Πετράκη και τους συνεργάτες του, κους Γεωργουλόπουλο, Αλεξίου και Τσελιόπουλο, που πίστεψαν σε μένα και  μου έδωσαν την ευκαιρία να έρθω σε έναν τόσο ιστορικό σύλλογο όπως είναι ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
Έχω κάνει μαζί με την ομάδα μια πολύ καλή προετοιμασία και αισθάνομαι έτοιμος να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου ώστε να τους δικαιώσω».

* Ο Αντώνης Ηλιάδης γεννήθηκε στις 27-7-1993 και αγωνίζεται στην θέση του αριστερού και δεξιού χαφ. Προηγούμενες ομάδες : 2010-11, Λευκαδιά, 2012-2014 Ένωση Αποστόλου Παύλου.