Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Γιατί δόθηκε δανεικός στην Παραμυθιά ο Βασιλάκης


Ο Σπύρος Βασιλάκης με τη φανέλα της ομάδας Σούλι Παραμυθιάς (ΦΩΤΟ Theball.gr)

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ


Πενταετές επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα υπέγραψε ο 19χρονος αμυντικός Σπύρος Βασιλάκης και στη συνέχεια δόθηκε δανεικός για έναν χρόνο στην ομάδα Σούλι Παραμυθιάς που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική.
Εκεί προπονητής είναι ο Βαγγέλης Τζιάρρας που πέρασε από τις υποδομές του ΠΑΣ και τις μικτές ομάδες της ΕΠΣΗΠ και γνωρίζει τον Βασιλάκη από τα μικράτα του. Ο νεαρός αμυντικός παίζει στο κέντρο της άμυνας, εκεί που είναι φέτος οι πιο έμπειροι Σκόνδρας, Ζιούλης, Πανουργιάς, ο Γώγος που είναι από πέρσι επαγγελματίας, ενώ ενδέχεται να αποκτηθεί και άλλος έμπειρος παίκτης για τις θέσεις αυτές.

Έτσι προκρίθηκε η άποψη από τον Γιαννίκη να γίνει επαγγελματίας και να δοθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια στη Γ’ Εθνική, παρά να αγωνιστεί με την ομάδα νέων Κ19 στο υποβαθμισμένο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας 2. Ο Βασιλάκης έβγαλε όλη την προετοιμασία με τους επαγγελματίες, όπως και οι Λώλης, Γροσδάνης. Για τη συνέχεια των τελευταίων θα αποφασίσει εντός των ημερών ο Γιαννίκης. Χθες η Σούπερ Λίγκα επικύρωσε τα συμβόλαια των παικτών της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Στο δυναμικό ανήκουν και επίσημα οι Οικονομόπουλος και Πανουργιάς. 

ΑΥΡΙΟ  ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΚΛΗΡΩΣΗ

Αύριο θα γίνει νέα συνέλευση εκπροσώπων των ομάδων της Σούπερ Λίγκας 2, όπου θα αποφασίσουν για την ημερομηνία της κλήρωσης και για το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Παράλληλα θα συζητηθεί και το θέμα με τα τηλεοπτικά συμβόλαια, εξετάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις, καθώς φημολογείται ότι εντός των ημερών η ΕΡΤ θα κάνει νέα πρόταση για να βρεθεί λύση και σταδιακά να απεμπλακεί από την ιστορία αυτή η δημόσια τηλεόραση. Τον ΠΑΣ θα εκπροσωπήσει ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης.