Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Στην Αθήνα Βρόσγος, Πότσης, Καρβέλης για τις ετοιμασίες του μεγάλου αγώνα

Από την Ολλανδία στην Αθήνα πήγε ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ Φόντας Βρόσγος (φωτο στο γήπεδο της Οντ) καθώς ξεκίνησαν οι ετοιμασίες για το ματς της Πέμπτης

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Η ΟΥΕΦΑ όρισε το ματς ΠΑΣ – Άλκμααρ για τις 21.00 στο γήπεδο του Ατρόμητου στο Περιστέρι. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» μετά την περιπέτεια του ξεσπιτώματος, βρήκε τελικά το φιλόξενο γήπεδο του Ατρόμητου για έδρα του και μάλιστα σε περιοχή όπως το Περιστέρι που ζουν πάρα πολλοί Ηπειρώτες. 


Ήδη έμειναν στην Αθήνα και ρυθμίζουν τα θέματα για το γήπεδο, τη φιλοξενία των αντιπάλων και ότι έχει σχέση με το επαναληπτικό παιχνίδι, ο υπεύθυνος ασφαλείας Φόντας Βρόσγος, ο υπεύθυνος επικοινωνίας Μπάμπης Καρβέλης και ο υπεύθυνος των εισιτηρίων από την πλευρά της ΠΑΕ Ανδρέας Πότσης. 

Ο ΠΑΣ θα είναι από το πρωί της Τετάρτης στην Αθήνα για να προπονηθεί και να ετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι αυτό που θα μεταδώσει και αυτή τη φορά στο συνδρομητικό κανάλι του OTE sports. Στην Αθήνα επέστρεψε χτες και ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης που ήταν οικογενειακώς στην Ολλανδία, επικεφαλής της αποστολής των κυανόλευκων. Ετοιμάζεται μεγάλη καμπάνια για το παιχνίδι αυτό και εντός των ημερών η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα θα απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους Ηπειρώτες της Αθήνας για να βοηθήσουν τον «Άγιαξ της Ηπείρου» σ’ αυτή τη μεγάλη ιστορική προσπάθεια που καταβάλει για να περάσει στη φάση των πλέι οφ.