Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Ότι να πεις και να γράψεις για αυτούς τους φιλάθλους είναι λίγα

Πολλές φορές η Ολλανδική τηλεόραση εστίαζε τον φακό της κάμερας στον μεγάλο λαό του ΠΑΣ που έδινε με επιτυχία τη δική του μάχη

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Όπως στο γήπεδο της Οντ στη Νορβηγία έτσι και προχτές στο γήπεδο AFAS stadion της Άλκμααρ οι φίλαθλοι του ΠΑΣ έκαναν εντυπωσιακή παρουσία, όπου σε πολλές περιπτώσεις επισκίασαν τις φωνές των Ολλανδών φιλάθλων.
Με κάθε συγκοινωνιακό μέσο, ακόμα και οδικώς οι φίλοι του «Άγιαξ της Ηπείρου»  βοήθησαν τα μέγιστα την ομάδα να νιώσει πολλές φορές σαν να παίζει στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Γι’ αυτό τον κόσμο που «κατάπιε» μέσα σε μια εβδομάδα αμέτρητα χιλιόμετρα, μόνο θαυμασμό μπορεί να εκφράσει κανείς.

Ούτε οι λέξεις, ούτε και τα λόγια μπορούν να αποτυπώσουν την αγάπη για την ομάδα που έχουν όλοι αυτοί οι «μικροί ήρωες» των εξεδρών του «skagerak arena» της Οντ και του «AFAS stadion» της Αλκμαάρ. Δεν είναι λίγο πράγμα τη μια Πέμπτη να φτάσεις στο Σκίεν της Νορβηγίας (σε απόσταση 170 χιλιόμετρα από το Όσλο), να επιστρέφεις Γιάννινα και στη συνέχεια με τις ίδιες βαλίτσες να ταξιδεύεις για Ολλανδία. Αυτό μπορούν να το κάνουν μόνο οι φίλαθλοι του ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτοί κάνουν τη διαφορά, αυτοί δίνουν στον ΠΑΣ μια άλλη βαρύτητα και αίγλη στο χώρο του ποδοσφαίρου. Αυτοί είναι σε θέση να δώσουν αέρα και φτερά στα πόδια των παικτών του Γιάννη Πετράκη. 

Χτες επέστρεψαν από την Ολλανδία και από σήμερα θα αρχίσουν τις ετοιμασίες για το ματς της Πέμπτης στο Περιστέρι. Είναι βέβαιο ότι θα οργανωθούν πολλές εκδρομές από τα Γιάννινα ενώ και μεμονωμένα με πολλά ΙΧ οι φίλαθλοι θα ταξιδέψουν στην Αθήνα.