Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Ταξιδεύει για Ολλανδία ο ΠΑΣ με 19 παίκτες στην αποστολή

Για Ολλανδία ταξιδεύει ο ΠΑΣ με στόχο ένα καλό αποτέλεσμα στο ματς με την Άλκμααρ


Αναχώρησε για Θεσσαλονίκη η αποστολή του ΠΑΣ και το μεσημέρι από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» θα «πετάξει» για Άμστερνταμ και στη συνέχεια οδικώς θα μεταβεί στην πόλη Άλκμααρ όπου θα καταλύσει σε ξενοδοχείο. Το βράδυ (20.00) θα γίνει προπόνηση στο «AFAS stadion» που θα γίνει αύριο Πέμπτη στις 21.45 το παιχνίδι κόντρα στην Άλκμααρ με απευθείας μετάδοση από το ΟΤΕ sports.


Εκτός αποστολής έμεινε ο Αλέξανδρος Νικολιάς που θα παραμείνει για ένα μήνα εκτός αγωνιστικών χώρων έχοντας σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο. Χθες που έγινε η τελευταία προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ δεν προπονήθηκαν οι Ακόστα, Κούτρης, Γαρουφαλιάς. Οι δύο πρώτοι αισθάνθηκαν ενοχλήσεις στον προσαγωγό και ο τρίτος ανέβασε πυρετό. Όμως είναι κανονικά στην αποστολή χωρίς να τίθεται θέμα συμμετοχής στο αυριανό ματς με την Ολλανδική ομάδα, όπως λένε από την ΠΑΕ.


Στην αποστολή είναι οι εξής ποδοσφαιριστές: Πασχαλάκης, Περιστερίδης, Κολιοφούκας, Λίλα, Μπέριος, Μιχαήλ, Ναδάλες, Καρανίκας, Κούτρης, Σκόνδρας, Γαρουφαλιάς, Γιάκος, Τζημόπουλος, Ακόστα, Δώνης, Κοζορώνης, Κόντε, Φερφελής, Μαμπουλού.