Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Η καρδιά της Ηπείρου και όλων των Ηπειρωτών χτυπά στο Περιστέρι

Το γήπεδο του Ατρόμητου θα είναι την Πέμπτη τόπος συνάντησης όλων των Ηπειρωτών


Η καρδιά της Ηπείρου και όλων των Ηπειρωτών χτυπά στο γήπεδο του Ατρόμητου στο Περιστέρι, εκεί που ο «Άγιαξ της Ηπείρου» την ερχόμενη Πέμπτη θα κάνει υπερπροσπάθεια για να αποκλείσει την Άλκμααρ.

Μετά από πολλά χρόνια η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος ασχολείται με τον ΠΑΣ όπου με ανακοίνωσή της καλεί τους χιλιάδες Ηπειρώτες της Αθήνας να βρεθούν την Πέμπτη στο Περιστέρι για να στηθεί το πανηπειρωτικό πανηγύρι της πρόκρισης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση όπως αναστήθηκε στο fb

Η υπόθεση είναι Πανηπειρώτικη και δεν πρέπει να λείψει κανείς, από το γήπεδο του Ατρόμητου Περιστερίου, την Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016, ώρα 21.00'.

Όλα τα μέλη των Ηπειρώτικων Αδελφοτήτων, Ενώσεων, Συλλόγων και Ομοσπονδιών της Αττικής και γενικότερα όλοι οι Ηπειρώτες και οι φίλοι της Ηπείρου στην Αθήνα, να βρεθούμε δίπλα στον ιστορικό ΠΑΣ Γιάννενα, στο μεγάλο ματς πρόκρισης,που θα δώσει την Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016, στο γήπεδο του Ατρομήτου στο Περιστέρι με αντίπαλο την Ολλανδική Αλκμάαρ. Το μάτς ξεκινάει στις 21.00' και πρέπει να στηρίξουμε την προσπάθεια του ''Αγιαξ της Ηπείρου'' και να πανηγυρίσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση των αγώνων του Ευρωπαϊκού κυπέλου ποδοσφαίρου. Το αξίζει το Ηπειρώτικο ποδόσφαιρο, το αξίζει ο ΠΑΣ Γιάννενα, το αξίζουν τα Γιάννενα, το αξίζει η Ήπειρος


Το στάδιο βρίσκεται στο Περιστέρι και περιστοιχίζεται από τις οδούς Τζον Κέννεντι, Γιαννιτσών, Κρέσνας και Μπιζανίου. Για να φτάσετε εκεί με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τη Λεωφόρο Καβάλας ("Αθηνών"). 1 χλμ μετά τον Κηφισό, η Καβάλας περνάει κάτω από την οδό Θηβών. Μη συνεχίσετε ευθεία, αλλά στρίψτε δεξιά στη Θηβών. Σε 400μ θα βρείτε τα φανάρια της οδού Κέννεντυ, όπου θα στρίψετε ξανά δεξιά. Σχεδόν αμέσως θα δείτε το Κλειστό του Περιστερίου, με το στάδιο να βρίσκεται ακριβώς πίσω του.

Μπορείτε να φτάσετε ως εκεί και με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Χρησιμοποιήστε τη γραμμή 2 του Μετρό μέχρι τον "Αγιο Αντώνιο" στο Περιστέρι και από εκεί πάρτε το λεωφορείο 821 προς Αγία Αναστασία. Θα κατεβείτε στο "Γήπεδο" (τι πιο απλό!), μόλις 4 στάσεις μετά.