Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Ο Δήμος και φορείς του τόπου συγχαίρουν τον ΠΑΣ

Πολλά τα συγχαρητήρια στον ΠΑΣ για τη συμμετοχή του στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ


Πολλές ήταν οι συγχαρητήριες ανακοινώσεις για τη συμμετοχή του ΠΑΣ Γιάννινα στο Γιουρόπα Λιγκ. Ξεχωρίζουν του Δήμου Ιωαννιτών, της παράταξης του Νίκου Γκόντα «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία», της ΕΠΣΗΠ, του βουλευτή Ιωαννίνων και πρώην Υπουργού Κώστα Τασούλα, του Ερασιτέχνη ΠΑΣ και των βετεράνων του ΠΑΣ. Τις παραθέτουμε αυτούσιες.


Ο ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΤΩΝ

 «ΠΑΣ … Ευρώπη και όλοι οι Γιαννιώτες πανηγυρίζουμε και επισήμως πλέον σήμερα, μετά την απόφαση της UEFA.
Η έξοδος της ιστορικής μας ομάδας στην Ευρώπη μας γεμίζει χαρά. Αποτελεί «κέρδος» όχι μόνο για την ομάδα αλλά συνολικά για την πόλη.
Ο Δήμος Ιωαννιτών εύχεται στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ καλή πορεία στο  Europa League."


Η «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ» ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΓΚΟΝΤΑ

"Πενήντα χρόνια κυνηγούσε το όνειρο συμμετοχής σε Ευρωπαϊκό θεσμό ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  κι αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα χθες και ύστερα από αρκετές ταλαιπωρίες του παρελθόντος.
 Όλοι οι Ηπειρώτες χαίρονται γι αυτή την διάκριση της αγαπημένης ομάδας τους, η οποία μόνο τυχαία δεν ήταν, αφού ο θρυλικός ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ τα τελευταία χρόνια έδειξε δείγματα γραφής αγωνιστικότητας ,συνέπειας και ήθους στους αγωνιστικούς χώρους.
 Η συμμετοχή του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  σε  Ευρωπαϊκή  διοργάνωση  αποτελεί μια δικαίωση της μεγάλης οικογένειας της ομάδας , η οποία αφού στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων  αντιμετωπίζοντας ένα σωρό αντιξοότητες, τώρα πορεύεται σε ένα άλλο πεδίο ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων, που έχουν να κάνουν με το αγωνιστικό γίγνεσθαι.
 Οι δημοτικοί σύμβουλοι της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ  και  επικεφαλής της κ.Νίκος  Γκόντας,  για μια ακόμη φορά συγχαίρουν όλους όσους συνετέλεσαν σ αυτόν τον τιτάνιο αγώνα  και υπόσχονται αμέριστη συμπαράσταση, όπως έχουν πράξει και κατά το παρελθόν, για καλύτερη συνέχεια και εύχονται το χθεσινό όνειρο να πάρει διαστάσεις θριάμβου στη νέα πορεία της ομάδας.
Θερμά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, στην προπονητή    Γιάννη Πετράκη  και στην υπόλοιπη τεχνική ηγεσία και στον  μεγαλομέτοχο Γιώργο Χριστοβασίλη, ο οποίος ποτέ δεν έπαψε να πιστεύει στο όνειρο της  Ευρωπαϊκής καταξίωσης του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ".

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΑΣΟΥΛΑ

Συγχαρητήρια επιστολή από τον βουλευτή Ιωαννίνων κ. Κωσταντίνο Τασούλα για την συμμετοχή του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο EUROPA LEAGUE. Συγκεκριμένα: «Μετά και την επίσημη ανακοίνωση της UEFA για την επάξια συμμετοχή του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο EUROPA LEAGUE θα ήθελα όπως κάθε Γιαννιώτης να συγχαρώ την ομάδα μας για αυτή την συμμετοχή και να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ευρωπαϊκή της πορεία».

Η ΑΝΑΚΟΙΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣΗΠ


«Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της  Ε.Π.Σ.ΗΠΕΙΡΟΥ συγχαίρει την αγαπημένη μας ομάδα Π.Α.Σ.ΓΙΑΝΝΙΝΑ που έπειτα από τεράστιες προσπάθειες, έκανε το όνειρο των απανταχού στην υφήλιο Ηπειρωτών πραγματικότητα,  με την συμμετοχή της ομάδος μας για πρώτη φορά στην ιστορία της σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση (EUROPA LEAGUE), ευχόμενοι ταυτόχρονα η καινούργια ποδοσφαιρική χρονιά να είναι γεμάτη επιτυχίες με ανάλογη πορεία που θα φέρουν την ομάδα ακόμη ψηλότερα».

Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΠΑΣ


«ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ»

ΟΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣ

H AΠOΛYTH ΔIKAIΩΣH ΓIA OΛOYΣ ΣTHN IΣTOPIKH MAΣ OMAΔA HPΘE ΓIA NA EΠIΣTEΓAΣEI KAI NA OΛOKΛHPΩΣEI THN EΠIΘYMIA TOY ΣYNOΛOY TΩN ΓIANNIΩTΩN AΠANTAXOY THΣ ΓHΣ.OI BETEPANOI ΠOΔOΣΦAIPIΣTEΣ TOY ΠAΣ ΣYΓXAIPOYN TOYΣ ΣYNTEΛEΣTEΣ AYTHΣ THΣ ΔIAKPIΣHΣ KAI EYXONTAI KAΛH ΠOPEIA ΣTHN AΓAΠHMENH MAΣ OMAΔA ΣTA EYPΩΠAIKA ΣAΛONIA.H APXH EΓINE.EΠETAI KAI ΣYNEXEIA!!! MΠPABO ΣAΣ.