Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Η μπάλα δεν ξεχνιέται όσα χρόνια και αν περάσουν

Μια αναμνηστική φωτογραφία από τον αγώνα παλαιμάχων ΠΑΣ – Κεραυνός Γαβαλούς Αιτωλοακαρνανίας 2-0


Σε φιλικό αγώνα που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας στα Γιάννινα και στο ΠΕΑΚΙ οι παλαίμαχοι του ΠΑΣ κέρδισαν 2-0 την ομάδα παλαιμάχων Κεραυνού Γαβαλούς Αιτωλοακαρνανίας.
Στο 25’ ανατράπηκε ο Λιάκος από τον Τουμπουλίδη. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Ζώης που έγραψε το 1-0 για τον ΠΑΣ. Με το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου έγινε το 2-0 με πλασέ του Σιχλιμοίρη. Παρά τη βροχή που έπεφτε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έγινε ένα καλό παιχνίδι και οι παλιοί παίκτες έδειξαν ότι η μπάλα δεν ξεχνιέται ποτέ.

Οι παλαίμαχοι του ΠΑΣ όπως παρατάχτηκαν στον αγώνα με τον Κεραυνό Γαβαλούς Αιτωλοακαρνανίας. Όρθιοι από αριστερά: Μάστακας, Κοζανίτης, Κατερίνης, Ζώης, Κλείτσας, Οικονόμου, Κοντοδήμας, Γκολφινόπουλος, Νικήτας Λάππας, Παπαχρήστου, Χαρίσης. Καθήμενοι: Νέος, Τσιατούρας, Σιχλιμοίρης, Λιάκος, Κώνστας, Μαρούλης, Παπαρούνας, Τζιάλλας, Φιλιάς. 




Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η μαεστρία που είχε με τη μπάλα και το συνεχόμενο τρέξιμο ο παλιός διεθνής άσσος του ΠΑΣ και του ΠΑΟΚ Νίκος Λιάκος. Αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες και των δύο ομάδων είχαν μια καλή παρουσία. Πολλές φορές ο προπονητής των παλαιμάχων του ΠΑΣ Βασίλης Παπαχρήστου έβαλε τις φωνές στους παίκτες του όταν δεν τηρούσαν αυτά που τους έλεγε από τον πάγκο! 

Ήταν ο δεύτερος αγώνας των παλαιμάχων του ΠΑΣ αυτή τη σαιζόν, καθώς την περασμένη Τετάρτη είχαν αγωνιστεί στην Κέρκυρα με την τοπική ομάδα. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γεωργίου με βοηθούς τους Γεωργίου Γιώργο, Παύλου. 

ΠΑΣ (Παπαχρήστου): Μάστακας, Οικονόμου, Ζώης, Κοζανίτης, Κοντοδήμας, Κώνστας, Γκολφινόπουλος, Κατερίνης, Λιάκος, Σιχλιμοίρης, Μαρούλης. Την επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Φιλιάς, Κλείτσας, Τσιατούρας, Παπαρούνας, Νέος. 


ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ (Μπούρδος): Λυμπέρης Ελευθέριος, Τουμπουλίδης, Χριστοδουλόπουλος, Καρπουζάνης, Μαλαβέτας, Αμπλιανίτης, Λαγάκης, Γούλας, Γκούβελος, Καλτσής, Μεσίνης. Αγωνίστηκαν και οι Μπούρδος, Γούμενος, Τσάτσος, Γιάννης Λυμπέρης, Καλατζής.

Μια αναμνηστική φωτογραφία από τον αγώνα παλαιμάχων ΠΑΣ – Κεραυνός Γαβαλούς Αιτωλοακαρνανίας. Όρθιοι από αριστερά: Παύλου (επόπτης), Γεωργίου Γ. (επόπτης), Κοντοδήμας, Τσάτσος, Κοζανίτης, Καλπουζάνης, Νικήτας Λάππας (παλαίμαχος ΠΑΣ που δεν αγωνίστηκε),Καλατζής, Γούλας, Ζώης, Γούμενος, Λιάκος, Χριστοδουλόπουλος, Παπαρούνας, Κλείτσας, Γιάννης Λυμπέρης, Ελευθέριος Λυμπέρης, Μάστακας, Οικονόμου, Γεωργίου Α (διαιτητής), Μπούρδος, Μπεσίνης, Παπαχρήστου, Χαρίσης. Καθήμενοι: Κώνστας, Λαγάκης, Τσιατούρας, Μαλαβέτας, Καλτσής, Μαρούλης, Γκούβελος, Τουμπουλίδης, Κατερίνης, Αμπλιανίτης, Νέος, Τζιάλλας, Φιλιάς, Σιχλιμοίρης.