Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης θα παραστεί στην κλήρωση της Δευτέρας

Ετοιμάζει βαλίτσες για τη Νιόν ο Γιώργος Χριστοβασίλης


Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης θα παραστεί στην κλήρωση που θα γίνει τη Δευτέρα στη Νιόν της Ελβετίας για την 1η και 2η φάση του Γιουρόπα Λιγκ.
Είναι μία από τις κορυφαίες στιγμές της 50χρονης ιστορίας του ΠΑΣ και δικαιούται να είναι σ’ αυτό το ιστορικό ραντεβού ο άνθρωπος που αμφισβητήθηκε όσο λίγοι πρόεδροι στα Γιάννινα, λοιδορήθηκε σε υπέρμετρο βαθμό, αλλά τελικά κατάφερε κι αυτό, να βγάλει την ομάδα στην Ευρώπη για πρώτη φορά στην ιστορία της. Και στα 8 χρόνια προεδρίας να έχει την ομάδα 6 χρόνια σε περίοπτη θέση στη σούπερ λίγκα και 2 χρόνια πρωταθλήτρια στη Β' Εθνική.

Όσο για το θέμα αποκλεισμού του Πανιώνιου στο gazzetta.gr πριν από λίγο αναρτήθηκαν τα εξής:

Αρνητική ήταν η απόφαση της UEFA για την συμμετοχή του Πανιωνίου στην Ευρώπη με τον ΠΑΣ Γιάννινα να είναι αυτός που θα λάβει μέρος στην κλήρωση της Δευτέρας.
Στον Πανιώνιο γνώριζαν ότι τα πράγματα θα ήταν δύσκολα όσον αφορά την εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου μετά την αρνητική εισήγηση της Deloitte. Οι άνθρωποι του συλλόγου έκαναν μια τελευταία προσπάθεια με την ακρόαση στην UEFA μέσω του Βασίλη Γκαγκάτση.
Η απόφαση της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ήταν τελικά αρνητική, αλλά ο Γενικός Διευθυντής του Πανιωνίου, κατάφερε να πείσει την UEFA για την κατάργηση της αρχικής απόφασης για τριετή επιτήρηση στην ομάδα.

Αυτό σημαίνει ότι του χρόνου εάν κι εφόσον ο Πανιώνιος καταφέρει να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο θα μπορεί να βγει κανονικά Ευρώπη. Πλέον, οριστικά ο ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι αυτός που θα λάβει μέρος στην κλήρωση της Δευτέρας.