Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Ξεκίνημα με ενθουσιασμό, τα νέα πρόσωπα και οι δηλώσεις Πετράκη


Πολλοί φίλαθλοι του ΠΑΣ αποθέωσαν τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία. Το στιγμιότυπο είναι σήμερα από το ΠΕΑΚΙ


Με ενθουσιασμό ξεκίνησε σήμερα ο ΠΑΣ την προετοιμασία για τη νέα σαιζόν με την προοπτική να παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία του στο κύπελλο Γιουρόπα Λιγκ, το παλιό κύπελλο ΟΥΕΦΑ.
Πάνω από 800 φίλοι της ομάδας αποθέωσαν τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία με το κεντρικό σύνθημα «ΠΑΣ ζούμε Ευρώπη να σε δούμε». Στην προπόνηση έλαβε μέρος ο 17χρονος Σέρβος Ένες Ντόλοβατς της Ντόνι Σρεμ και ένας άλλος 21χρονος Σέρβος αμυντικός από γνωστή ομάδα της Σερβίας. Ο Ντόλοβατς θα υπογράψει και θα ανακοινωθεί ενώ ο άλλος παίκτης θα δοκιμαστεί κάποιες ημέρες.

Οι παίκτες του ΠΑΣ εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο


Εκτός των δύο Σέρβων που τους έφερε στα Γιάννινα ο παλιός γκολκίπερ του ΠΑΟΚ Μπλάντεν Φορτούλα, στη χτεσινή πρώτη προπόνηση έλαβαν μέρος πέντε παίκτες από τις ομάδες νέων, οι Μούτσιος, Κόκκας, Ιάσων Ψαρράς, Ζιώγας, Παπαϊωάννου και οι επαγγελματίες: Περιστερίδης, Πασχαλάκης, Κολιοφούκας, Σκόνδρας, Νικολιάς, Καρανίκας, Μπέριος, Μασούρας, Ακόστα, Ναδάλες, Μιχαήλ, Γιάκος, Τσουκαλάς, Κοζορώνης, Κούτρης, Μαυροπάνος, Φερφελής, Γαρουφαλιάς.

 Γ. ΠΕΤΡΑΚΗΣ: ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ


Η πρώτη προπόνηση υπό την...στόχευση των καμερών


Ο προπονητής Γιάννης Πετράκης μιλώντας στους δημοσιογράφους τόνισε τα εξής: «Είναι μεγάλη χαρά που βρισκόμαστε εδώ ξεκινώντας νωρίς την προετοιμασία, τόσο για εμάς όσο και για τον κόσμο. Είναι ένα επιπλέον κίνητρο στο ξεκίνημα της χρονιάς μαζί με τα άλλα που υπάρχουν. Για να έχουμε καλή εικόνα σαν ομάδα και καλά αποτελέσματα, χρειάζεται πολύ δουλειά και υπομονή. Είναι δύσκολο να φτάσεις κάπου, πιο δύσκολο να μείνεις εκεί και πολύ πιο δύσκολο να φτάσεις παραπάνω. Θα κάνουμε όλοι μαζί την προσπάθειά μας για να πετύχουμε αυτά που πρέπει». 

Με καπνογόνα οι φίλαθλοι υποδέχτηκαν τους παίκτες στον αγωνιστικό χώρο

Σε ερώτηση ποια είναι τα συναισθήματά του περιμένοντας να μάθει στην κλήρωση της Δευτέρας του Γιουρόπα Λιγκ ποιος θα είναι ο αντίπαλός του, ο Κρητικός τεχνικός απάντησε: «Για μένα αυτό είναι μεγάλη τιμή. Τα συναισθήματα αυτά δεν περιγράφονται. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο γι’ αυτό». 

Για τις μεταγραφές ανέφερε: «Όλοι ξέρουμε τις υποχρεώσεις που έχουμε στο πρωτάθλημα και τώρα με την Ευρώπη. Γίνεται προσπάθεια για να έρθουν καλύτερα αποτελέσματα και στον τομέα αυτό. Δεν είναι τόσο εύκολο να βρίσκεις πάντα καλούς παίκτες. Ότι νεώτερο υπάρχει θα το μαθαίνετε από το αρμόδιο γραφείο της ομάδας».