Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΣ στην κλήρωση που θα γίνει

Ποιοι είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΣ στην κλήρωση της Δευτέρας


Ο Πανιώνιος δεν θα συμμετάσχει μετά από απόφαση της UEFA στα προκριματικά του Europa League. Οι άνθρωποι της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας έκριναν ότι ο φάκελος των Νεοσμυρνιωτών δεν ήταν αυτός που έπρεπε και δεν τους χορήγησαν την άδεια για να συμμετάσχουν στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωσή τους.
Τη θέση του «ιστορικού» θα πάρει ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος είχε τερματίσει έκτος στη βαθμολογία και επωφελείται από την απόφαση της UEFA. Οι Ηπειρώτες θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση και την ερχόμενη Δευτέρα, θα μπουν στην κληρωτίδα του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League, μαθαίνοντας τον αντίπαλό τους. 

Στον ΠΑΣ γνωρίζουν ήδη τους έξι από τους 33 πιθανούς αντιπάλους τους. Ωστόσο, θα προκύψουν 27 ακόμη, που θα προκριθούν από τον πρώτο προκριματικό. Στην παρακάτω λίστα με τους πιθανούς αντιπάλους βρίσκονται οι ισχυρές ομάδες από τον πρώτο προκριματικό! 

Αξίζει να σημειωθεί πως το πρώτο ματς ο ΠΑΣ θα το δώσει στις 14 Ιουλίου στην έδρα της αντιπάλου του, ενώ ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί μια εβδομάδα αργότερα στους «Ζωσιμάδες».


Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΣ Γιάννινα



Οι σίγουροι


Ιάσι (Ρουμανία), Πιαστ Γκλίβιτσε (Πολωνία), Λέφσκι Σόφια (Βουλγαρία), Τορπέντο Ζόντινο (Λευκορωσία), Χιμπέρνιαν (Σκωτία), Σοντερίσκε (Δανία) 


Οι πιθανοί


KR Ρέικιαβικ (Ισλανδία), Ντίλα (Γεωργία), Αμπερντίν (Σκωτία), Οντ (Νορβηγία), Γκαμπάλα (Αζερμπαϊτζάν), Ραμποτνίτσκι (ΠΓΔΜ), Βαντούζ (Λίχτενσταϊν), Καϊράτ (Καζακστάν), Ντιφερντάνζ (Λουξεμβούργο), Σάμροκ Ρόβερς (Ιρλανδία), Σεντ Πάτρικς (Ιρλανδία), Κρακόβια (Πολωνία), Ζαγκλέμπιε Λούμπιν (Πολωνία), Λίνφιλντ (Βόρειος Ιρλανδία), Ντάτσια (Μολδαβία), Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (Ισραήλ), Στάμπαεκ (Νορβηγία), Κουκέσι (Αλβανία), Τσουκαρίτσκι (Σερβία), Νόμε Κάλιου (Εσθονία), Λεβάντια Ταλίν (Εσθονία), Ζίμπρου (Μολδαβία), Πιούνικ (Αρμενία), Μπρέινταμπλικ (Ισλανδία), Σιρόκι Μπρίγιεγκ (Βοσνία), Μπέροε (Βουλγαρία), Ντομζάλε (Σλοβενία)

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr