Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Το Σάββατο αναχωρεί για Καρπενήσι ο ΠΑΣ

Στο Καρπενήσι θα κάνει και φέτος ο ΠΑΣ το βασικό στάδιο προετοιμασίας


Το τελευταίο Σαββατοκύριακο των διακοπών πέρασαν οι παίκτες του ΠΑΣ. Από σήμερα Δευτέρα ξεκινά η προσπάθεια για τη νέα σαιζόν καθώς ξεκινούν τα εργομετρικά και οι ιατρικές εξετάσεις που θα ολοκληρωθούν αύριο Τρίτη.
Την Τετάρτη θα γίνει η πρώτη προπόνηση, πιθανόν στο κεντρικό γήπεδο του ΠΕΑΚΙ που χωρά να καθίσουν και όσοι φίλαθλοι θελήσουν να είναι εκεί.

Το πρωί του Σαββάτου η αποστολή θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι όπου θα κάνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Εκεί θα παραμείνει για 15 περίπου ημέρες, ανάλογα με το πώς θα το καθορίσουν ο Γιάννης Πετράκης και οι συνεργάτες του. Ο χρονικός ορίζοντας της προετοιμασίας είναι το πρώτο ματς για το Γιουρόπα Λιγκ που θα δώσει ο ΠΑΣ στις 14 Ιουλίου.

Η εβδομάδα αυτή θα έχει και μεταγραφικές ειδήσεις αφού αναμένεται να κλείσουν συμφωνίες και να υπάρξουν ανακοινώσεις. Όσο για την ΟΥΕΦΑ αναμένεται απλώς με την απόφασή της να επικυρώσει την εισήγηση της Deloitte που έκανε τον έλεγχο στο φάκελο του Πανιωνίου. Άλλωστε η ίδια της ανέθεσε το έργο του ελέγχου και είναι απίθανο να μη δεχτεί το πόρισμα.