Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Γ. Τάτσης: Λόγω θέσης υπάρχει πίεση στην ομάδα

Οι δηλώσεις που έκανε ο προπονητής της ΑΕΛ Γιάννης Τάτσης


Ο προπονητής της Λάρισας Γιάννης Τάτσης σε δηλώσεις του στη NOVA δήλωσε τα εξής: «Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε τη νίκη. Κάναμε κάποιες προϋποθέσεις, δεν κάναμε ευκαιρίες, δεν κάναμε πολλές τελικές, όπως και στο παιχνίδι δεν έγιναν γενικότερα, ούτε από την πλευρά μας, ούτε από την πλευρά του ΠΑΣ, ο οποίος πιθανόν και σίγουρα θα τον ενδιέφερε και η ισοπαλία.

Γενικό συμπέρασμα είναι ότι αμυντικά πήγαμε καλά, μεσοεπιθετικά δεν μπορέσαμε να κάνουμε με κάποιες προϋποθέσεις, να τις κάνουμε ευκαιρίες. Ο λόγος είναι και είμαι σίγουρος για αυτό, το πρέπει, έπρεπε να πάρουμε το παιχνίδι λόγω της βαθμολογικής θέσης της ομάδας. Αυτό βάρυνε πολύ τα παιδιά και ειδικά στο επιθετικό κομμάτι. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει πίεση όταν πρέπει να αναρριχηθείς παραπάνω».

Σε ερώτηση αν και αυτός ο βαθμός δίνει ψυχολογία στην ομάδα ανέφερε: «Ήταν ένα παιχνίδι που ως προπονητής ήθελα να κερδίσουμε, σαν ομάδα θέλαμε να κερδίσουμε. Τώρα, από εκεί και πέρα, από το 55’ με 60’ σαν προπονητής ρίσκαρα το παιχνίδι να το πάρουμε, με κάποιον κίνδυνο να υστερήσουμε κάπου αμυντικά. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις και κάποιες ευκαιρίες. Τέλος πάντων από την στιγμή που δεν κερδίσαμε, δεν θα θέλαμε και να χάσουμε». 

Για το αν δυσκολεύουν για την ΑΕΛ τα πράγματα με το πρόγραμμα που υπάρχει ανέφερε: «Πάντα ήταν δύσκολα, κάθε ματς είναι ξεχωριστό. Είχα πει και παλιά, όσο ψηλά και να είσαι, κάθε ματς είναι ξεχωριστό, πρέπει να παλεύεις, στο ποδόσφαιρο εκεί που είσαι καλά την άλλη ημέρα μπορεί να μην είσαι καλά, και το αντίθετο. Το θετικό, ας πούμε σε εισαγωγικά, είναι ότι για δεύτερο συνεχόμενο ματς πήγαμε πολύ καλά αμυντικά και με δουλειά και με κάποια παιδιά που θα έρθουν να βελτιώσουμε και το άλλο κομμάτι συν το ψυχολογικό, να απελευθερωθούν τα πόδια των παικτών με μία νίκη».