Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Γιαννίκης: Ναι, μπορούσαμε και τη νίκη

Οι δηλώσεις που έκανε στη Λάρισα ο προπονητής του ΠΑΣ Αργύρης Γιαννίκης


Ο προπονητής του ΠΑΣ Αργύρης Γιαννίκης σε δηλώσεις στο συνδρομητικό τόνισε ότι με βάση την εικόνα του αγώνα η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει τη νίκη. Συγκεκριμένα τόνισε: «Είναι σημαντικό που δεν χάνεις εκτός έδρας, ενώ δεν δεχθήκαμε και γκολ. Πιστεύω ότι σε ένα παιχνίδι νευρικό και για τις δύο ομάδες, λογικό γιατί ήταν εμβόλιμο ματς, ήμασταν καλύτεροι ως ομάδα, είχαμε πιο κλασικές ευκαιρίες, θα μπορούσαμε τη νίκη.

Το λιγότερο που μπορούσαμε να πάρουμε σήμερα ήταν η ισοπαλία και την πήραμε. 

Αν μπορούσε κάτι περισσότερο ο ΠΑΣ με βάση την εικόνα του αγώνα: «Πιστεύω ναι, είχαμε δύο κλασσικές ευκαιρίες στο α’ ημίχρονο και με άδειο τέρμα σε μια φάση που μπορούσαμε να σκοράρουμε. Η Λάρισα έκανε δύο φάσεις σε ολόκληρο το παιχνίδι. Η αμυντική λειτουργία ήταν εντάξει, ξεκινήσαμε με ένα σύστημα που το αλλάξαμε με κάποιο άλλο και το γυρίσαμε σε 4-5-1 για να τελειώσει το ματς στο 93’».
Αν ο ΠΑΣ έπαιξε πιο συντηρητικά στο παιχνίδι με την ΑΕΛ: «Το παιχνίδι μας είναι σχετικά ταχυδυναμικό και με τις εμβόλιμες αγωνιστικές που δεν μπορείς να κάνεις προπόνηση με τη βροχή στα Γιάννινα, είναι λογικό ότι η δύναμη δεν θα είναι η ίδια. Φάνηκε αυτό σε εμάς, αλλά και στη Λάρισα».