Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

Σφυρίζει ο Φωτιάς την Τετάρτη στο "Αλκαζάρ"

Ο μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών Βασίλειος Φωτιάς ρέφερι στη Λάρισα


Ο διαιτητής Βασίλειος Φωτιάς του συνδέσμου Πέλλας ορίστηκε διαιτητής του αγώνα Λάρισα – ΠΑΣ Γιάννινα που θα γίνει μεθαύριο Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 17.15 στο Αλκαζάρ για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Βοηθοί του θα είναι οι Γεώργιος Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), Βασίλειος Μωϋσιάδης (Γρεβενών). Τέταρτος διαιτητής ο Άγγελος Αγγελάκης (Μακεδονίας). Διαιτητής VAR ο Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), AVAR ο Κωνσταντίνος Νικολαίδης (Μακεδονίας). Παρατηρητής διαιτησίας ο Εμμανουήλ Γιανναδάκης (Λασηθίου). Σύμφωνα με το sport24 ο Βασίλης Φωτιάς μιλάει τρεις ξένες γλώσσες, είναι απόφοιτος Πολυτεχνείου ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών και Τηλεπικοινωνιών. Έχει κάνει μεταπτυχιακό στο πανεπιστήμιο του Surrey στο Λονδίνο στο τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών στον τομέα των Διαστημικών Τεχνολογιών και Διαπλανητικής Εξερεύνησης. Εργάστηκε στην Airbus για την διαστημική αποστολή του δορυφόρου NovaSAR-S, ενώ το βιογραφικό του κάνει λόγο για εργασία στην εταιρεία "Άρατος Τεχνολογίες" (εταιρεία διαστημικών υπηρεσιών) ως σύμβουλος έρευνας και ανάπτυξης και κύριος μηχανικός δορυφόρων, ενώ το 2015 ήταν υποψήφιος διδάκτωρ τεχνολογιών διαστήματος.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΑΤΣ

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής οι διαιτητές που ορίστηκαν είναι: Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός Κουτσιαύτης (Άρτας), ΑΕΚ – Παναιτωλικός Μανούχος (Αργολίδας), Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός Γκορτσίλας (Μακεδονίας), Άρης – ΝΠΣ Βόλος Παπαπέτρου (Αθηνών), ΟΦΗ – Λαμία Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), Ατρόμητος – ΠΑΟΚ Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας).