Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021

Γιαννίκης: Κάνουμε ατομικά λάθη, μιλάμε με τη διοίκηση για ενισχύσεις

Οι δηλώσεις από τον προπονητή του ΠΑΣ στο συνδρομητικό κανάλι

Ο προπονητής του ΠΑΣ Αργύρης Γιαννίκης σε δηλώσεις στη NOVA τόνισε στο τέλος του αγώνα: «Μέχρι το 30’ κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, πρέπει να ήταν το σκορ 3-0 ή 4-0, από ένα προσωπικό λάθος, από μία απροσεξία δεχθήκαμε ένα πέναλτι. Στο β’ ημίχρονο ήταν ένα παιχνίδι ρουλέτας, που κάναμε ένα τεράστιο ατομικό λάθος και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Όταν μένεις πίσω σε ένα τέτοιο γήπεδο και με βροχή είναι πολύ δύσκολο να επανέλθεις».

σε ερώτηση αν είναι και ψυχολογικό πρόβλημα να μην μπορεί να κερδίζει στην έδρα του ανέφερε: «Ας βάλουμε τα πράγματα κάτω, να γίνει μια μεγάλη ανάλυση. Αυτό που προέχει είναι να βελτιωθούμε και σε κάποιες συνθήκες που είναι δύσκολες στην καθημερινή δουλειά και να δούμε πως θα ενισχυθεί η ομάδα, γιατί το πρόγραμμα είναι βαρύ και το ρόστερ λίγο μικρό».


Για τα 7 παιχνίδια που θα δώσει μέσα στον Γενάρη ανέφερε: «Μιλάμε με τη διοίκηση να έχουμε κάποιες ενισχύσεις, γιατί το πρόγραμμα είναι βαρύ και έχουμε πολλά παιχνίδια. Κοιτάξτε, αν σήμερα το παιχνίδι ήταν 2-0 ή 3-0 στο 30’ τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Εμείς κάνουμε πολλά ατομικά λάθη που θέλει πολύ σκληρή δουλειά, για να μη τα κάνουμε»